2777
2789

من یک دوره مقید بودم و قبل خواب میخوندم وااااقعا بهترین دوران زندگیم بود، حس و حالم در طول روز خیلی خوب بود نمیتونم توصیفش کنم، ولی الان باردارم و همش حالت تهوع دارم وقتی رکوع و سجده میرم بیشتر حالم بد میشه، اگر توفیق پیدا کردی بخونی برای توفیقات از دست رفته ی منم دعا کن عزیزم🌸

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک دوره مقید بودم و قبل خواب میخوندم وااااقعا بهترین دوران زندگیم بود، حس و حالم در طول روز خیلی ...

انشالله به سلامتی و راحت بچتو به دنیا بیاری عزیزم 

چه ساعتی این نمازو بخونم بهتره؟؟

انشالله به سلامتی و راحت بچتو به دنیا بیاری عزیزم  چه ساعتی این نمازو بخونم بهتره؟؟

ممنونم عزیزم🌷 هرچی به اذان صبح نزدیکتر باشه ثوابش بیشتره، ولی چون بیدار شدن اون موقع سخته میتونی اوایلش قبل خواب بخونی، فقط بهتره که نیمه شب شرعی گذشته باشه

گلم چقدر طول میکشه این نمازو بخونم؟

بستگی داره خودت چقدر بخوای وقت بذاری، من شبهایی که حوصله داشتم هر۱۱ رکعت رو میخوندم ولی گاهی هم فقط شفع و وتر رو میخوندم، یکی از کاربرها تقریبا هرشب برای اعلام نماز تاپیک میزنه، یک تاپیکشو ببین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4706994/خانوما-آقایون-نماز-شب