2777
2789
عنوان

🍃خانوما آقایون نماز شب🍃

359 بازدید | 39 پست

آسون ترین روش فقط نماز وتر بخونید 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون بابت پستهای خوبتون؟

خواهش عزیزم خوشحالم خوشت اومد شماهم پاشو بخون

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
یعنی میشه فقط نماز وتر رو خوند ؟

آره عزیزم میشه تازه تعداد ذکراشم میتونی کمتر بگی

❤ یه سوال تو قنوت نماز وتر اونجا ک میگیم اللهم اغفر ل میشه اسم کسایی ک فوت کردن هم آورد؟

فکر کنم بشه من که خودم میگم

من همیشه نماز شب رو خیلی سریع و ساده میخوندم دوست داشتم بدونم کاملش چجوریه نشده بود برم دنبالش حت ...

ممنون عزیزم ان شاءالله ولی فکر نکنم من کجا ائمه کجا

یه سوال دیگه توی قنوت باید الهم اعفر المومنین...... رو باید بخونیم و هربار میخونیم اسم یکی رو بگیم یا مثلا تو قنوت بگیم الهم اعفر المومنین والمومنات بعدش ۴۰ تا اسم پشت سر هم بگیم یا برای هر اسم اولش باید بگیم الهم اعفر..... فلانی دوباره الهم اعفر..... فلانی تا ۴۰ تا؟

از چه ساعتی شب ها میشه خوند؟

از ۱ شب تا قبل نماز صبح هرچی به نماز صبح نزدیک بشه ثوابش بیشتره اما الان بخونی خوبه شاید خوابت ببره

هروقت تاپیک زدی تگم کن.ممنونم.

عزیزم من تگم خرابه اما به بقیه میگم تگت کنن

یه سوال دیگه توی قنوت باید الهم اعفر المومنین...... رو باید بخونیم و هربار میخونیم اسم یکی رو بگیم ی ...

عزیز اصلا فقط بگو خدایا بیامرز مثلا پدرم را بیامرز مادرم را تا ۴۰ نفر بگو