2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گوشت رو با یه پیاز بزرگ من رنده درشت میکنم با ادویه و زعفرون و فلفل دلمه و یکم هویج و یه چوب دارچین یه قاشق رب همه رو تفت بده بزار بپزه ابشم کم باشه تا اب غلیظ و خوشمزه ای بهت بده

تو زودپز میریزم گوشت نرم و مغز پخت میشه و عالی

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

پیاز‌ رنده کن با گوشت حسابی تفت‌ بده ، و به همراه زعفرون‌ زیاد ، کمی زرد چوبه 

برگ بو ، و چوب دارچین‌ و گرده غوره و فلفل سیاه، نمک در آخر بزن

و آب بریز و زیرش‌ هم‌ کم باشه‌ زعفرون‌ رو زمانی بریز. که گوشت‌ کف‌ کرد‌ و تمام‌ کف گوشت رو برداشتی‌ ریختی‌ دور ،‌ 

اون‌ وقت‌ زعفرون بریز، ومدت زمان‌ پخت‌ هم زیاد‌ باشه ، رب هم نزن

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 

من گوشت و پیاز و زعفرون میذارم گوشت بپزه..بعد گوشت رو جدا میکنم.تو یک قابلمه جدا ی پیاز رنده درشت میکنم تفت میدم ادویه و نک میزنم رب هم میزنم کم نزن رنگش باید خوب باشه.گوشت رو باهاش تفت میدم بعد یک لیوان و نصف اب میریزم..هویج سرخ شده رو بهش اضافه میکنم زعفرون دم کرده هم میزنم بهش...خیلی خوشمزه میشه

گوشت ازکجاگوسفندباشه خوبه 

والا من بیشتر ماهیچه رو چلو میکنم

هرجاش باشه اشکال نداره ولی حتما دنبه هم همراش بنداز

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
آبش کم باشه زمان پختش زیادآبش تموم نمیشه

برای مرحله اول خب سه ساعت و نیم تقریبا زمان میبره..برای مرحله دوم هم فقط درحدی مواد جا بیفته..اب باید داشته باشه ولی کم.پیازم رو حتما رنده کن تا جا بیفته

منم دقیقا همینطوریه درست میکنم که خیلی خوب میشه

نوش‌ جونتون،  بله‌ خیلی‌ خوب میشه، 

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم