2777
2789
عنوان

بچه یا طلا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 461 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم طلافروختن و کابینت زدن کاراشتباهیه شما داری یه چیز با ارزشو فدای یه چیز بی ارزش میکنی شما خر ...

ماهم طلارو فقط وفقط واسه گرفتن خونه میفروشیم اونم اگه واقعا به تهش برسیم

خدایا شکرت❤
ببین بچه خیلی پول نمیخاد من خودم دارم میدونم فقط و فقط و فقط تربیت خوب و پدر و مادر خوب میخاد دیدم ب ...

🤔🤔🤔

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
درضمن بیمه تکمیلی اینا خیلی تو هزینه ها و سونوگرافی خوبه،یکم سعی کن خونه جمع کن باشی،ما میگیم(ایووو ...

باور کن هر وقت که یکمی پول جمع میکنم یا ماشینمون خراب میشه یا یهو از شهرداری میان به یه چیزی گیر میدن یا کرکره مغازه خراب میشه خلاصه یه اتفاقی میفته همش میره 

خواهر من و دوستم الان بچه میخوان ولی دیگه بچه دار نمیشن...خواهرم افسرده است...میگه چره زودتر نرفتم تحت مراقبت که اگر میدیدم مشکل دارم زودتر برطرف میکردم..منم زندگی خودم خیلی سخته ولی اونو میبینم میخوام دیگه اقدام کنم

عزیزم الان تو این وضع اقتصادی واقعا بچه نگه داشتن سخته ما هروز یعنی کمش 100تومن خرح میکنیم اونم فقط ...

میدونم دقیقا چطوره خدایی ماهم الان فکر میکنیم زیاد خرج نمیکنیم ولی دفعه دفعه ای حساب میکنیم روزی ۶۰ ،۷۰ ۷۰ تومن خرج کردیم 

عزیزم گفتم که در حد ۲۰۰ ،۳۰۰ تومن میتونم بدم ولی ازمایشی که داریم ۱۰ میلیون خرجشه به جز اون کلی خرج ...

اگه اینجوریه که به نظرم بچه چون زندگی رو قشنگتر میکنه 😊من فکر کردم خیلی خیلی کمه پس اندازتون  😊

باور کن هر وقت که یکمی پول جمع میکنم یا ماشینمون خراب میشه یا یهو از شهرداری میان به یه چیزی گیر مید ...

عیب نداره،خوبه که جمع میکنی،هزینه های اضافی همیشه هست.اگه نداشتی مجبور بودی از یکی قرض کنی.

ما خودمون از بس گوشه کنار زندگیمون هزینه اضافی برمیدارند که نگو.اما چه میشه کرد

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
ببین بچه خیلی پول نمیخاد من خودم دارم میدونم فقط و فقط و فقط تربیت خوب و پدر و مادر خوب میخاد دیدم ب ...

اره واقعا همین طوره مگه ما قبلا چی داشتیم الان همه چی شده تجملات 

نی نی سایت و این کامنتاش

دقیقا گوشت کیلویی ۱۱۰  تومن پسته ۱۳۰تومن بعد بچه خیلی پول نمیخواد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام