2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته 😔

1019 بازدید | 89 پست

عشقم یه هفتس نمیدونم چش بود هرچی میگفتم چی شده میگفت هیچی فقط بی حوصلم 

درست بهم  زنگ نمیزد بیرونم نمی اومد زیاد 

دیروزم اسممو از پروفایل واتس برداشت 

دیشب زدم به سیم اخر دعوا کردیم اونم حسابی 

گفتم چی شده من مطمئنم یه چیزیت شده 

بحثو کشوند سمت عمه هاش گفت عمه هام میگن چرا فلانی رو ول کردی (دوست دختر قبلیش)  و رفتی با فلانی (یعنی من) 

تو نامردی اخه اون دختره دوست عمه هاشه 

گفت رابطم داره بخاطر تو با عمه هام خراب میشه اسمتو برا همین برداشتم 

گفتم‌عمه هات برات مهم ترن یا‌من که عشقتم 

گفت اونا خانوادمن مهم ترن 😔😔😔😔گفتم خانواده تو منو و مامان و داداشتیم نه عمه هات گفت‌نه تو خانوادم نیستی هنوز که عقد نکردیم  عمه هام خانوادمن 

بعد گفت اصلا درمورد تو و اون دختره هم نیست من با دوست‌عمم دوست شده بودم الان میگه مگه دوست من‌چی کم داشت که رفتی با دختر  دیگه 

گفت دختره خیلی خوشگله بیا عکسشو ببین‌گفتم‌نمیخوام نگاه نکردم 

هی بحث کردیم کار رسید به جایی که گفت  عمه هام زندگیمن توهم یکی هستی مثل دوست دختر قبلیم و بقیه دوسن دخترام 

گفتم من مثل دوست دختر قبلیتم اره؟ اومد بپیچونه حرفشو دید نمیشه منم گیر داده بودم به حرفش 

اخرش گفت از خداتم باشه مثل فلانی باشی برام اونو خیلی دوست داشتم یه زمانی 

یا بهم میگه دخترای خیلی خوشگل برام زیاده  دیونمن عکسشونو نشونت بدم دیونه میشی که تو شهر مثلشون نیست 

میدونم خیلی از حرفاش از ته دل نیست و بخاطر سوزوندن‌من و بالا بردن خودشه اما دلم خیلی شکست 

من با همه چیش ساختم با بی پولیش با همه چی ... 

رفتیم خونه اسممو بازم گذاشت پروفایل و بهم گفت با من سر و کله نزن عصبیم حوصله ندارم  بزار تو حال خودم باشم دو سه روز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه توصیه خواهرانه بهت میکنم سعی کن خودتو اینقدر درگیر آدمی که بهت هیچ تعهدی نداره نکن 

باور کن اگر با دوست دختر های قبلیش فرق داشتی براش تا حالا با هم ازدواج کرده بودین

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

پسرا عوضین واقعا

دیروزم منو ول کرد حتی نفهمیدم دلیل چرتش راست بود یا دروغ

تازه اون میگف تو خانوادمی

تف ب شرف نداشتشون

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست