2777
2789
عنوان

جاريم😬😞😬

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 43 پست

جاری حسوده خداشکر باجاریهام درارتباط نیستم فقط سر عقد دیدمشون دیگه ندیدم تمایل هم ندارم ببینم ولی دوتا جاری هام باهم خوبن درارتباطن ولی من باهاشون در ارتباط نیستم دوری دوستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو وایی تو خیلی دوست داشتی ایینه دستشویی باشی 

همه خوشگلی زشتی خودشونو میدونن دیگه چ لزوم داره هی تکرار کنی میدونی اینکارتو بقیه میبینن میان پشتت بمن چیا میگن 😏😏

خدایا شکرت 🙃

ببین شک ندارم که بچش همینایی میشه که به بچه ی شما میگه.

مامانم تعریف میکرد یکی از همکاراشون خیلی بدش از دانش اموزش اومده گفته موهاش خیلی فر هستن میبینمش حالم بهم میخوره. اون دانش اموز رو سر هر چیز بیخودی تنبیه میکرده.

بعد چند سال همون معلم بچه دار شده و بچش به شدت موهاش فر و زشت بوده. خود معلمه اینو برای همکاراش تعریف کرده بود.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بنظرم رابطتو باهاش کمتر کن.و در جوابش بگو برا پسر اشکال نداره هر قیافه ای داشته باشه.دختر باید ناز و ملیح باشه که بپسندنش.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ببین شک ندارم که بچش همینایی میشه که به بچه ی شما میگه. مامانم تعریف میکرد یکی از همکاراشون خیلی بد ...

موی فر خیلیم قشنگه من بگم  موی صاف زشته خوشت میاد 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

بهش بگو تو دخترتو به پسر من نده 

بعدشم بچه ی کوچیکه هنوز شکلش درست نشده بهش بگو اولا بزرگ بشه  بقدری خوشگل بشه بعدشم مرد که نباید خوشگل باشه مرد خوشگل برای زنهای بیرون شماهم اینجوری مقابله به مثل کن   بچه نعمت خداس بجای شکر کردنه

بگو اونیکی زیرش میخوابه باید خوشگل بشه😁پسره دختر نیست رو دستم بمونه 

چقدر کوته فکرررر یه لحظه حس کردم مال دهه۵۰ هستین  همین بخاطر شماهاس مملکت اینقد عقب افتاده اس

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖