2777
2789
عنوان

جاريم😬😞😬

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 43 پست
موی فر خیلیم قشنگه من بگم  موی صاف زشته خوشت میاد

😐 عجبا

موهای منم صاف نیست 

میگم اون فر خیلی زشتی بوده

خودش اینطور تعریف کرده

من اصلا موهای طرف رو دیدم؟😐

الان بیا من و بخوررر

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بذار هرچی میخواد بگه به جهنم. وقتی حرف میزنه اصلا بهش نگاه نکن و باکس دیگه حرف بزن یا پاشو برو یه کار دیگه بکن  واز الکی گوشیتو بردار به یکی دیگه زنگ بزن اصلا آدم حسابش نکن و فکر کن درو دیواره. دیگه خودش میفهمه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتونو اذیت نکنید، بگو مهم منم که تو چشمم زیباترینه، عب نداره اینجوری چشم نمیخوره، بعدشم بچه هزار تا قیافه عوض میکنه انقدر به حرف بقیه اعتبار ندید،از زندگیتون لذت ببرید، اون ببینه حرف شما اعصابشو خورد میکنه بیشتر میگه

بذار هرچی میخواد بگه به جهنم. وقتی حرف میزنه اصلا بهش نگاه نکن و باکس دیگه حرف بزن یا پاشو برو یه کا ...

اين كار خوبيه الان به بچه ام ميگه ابروهاش چرا انقدر پهنه عينه امام خميني ميمونه 🥶🥶اينم يه چيز جديد 

جاری حسوده خداشکر باجاریهام درارتباط نیستم فقط سر عقد دیدمشون دیگه ندیدم تمایل هم ندارم ببینم ولی دو ...

شما هم جاری هستی یعنی حسودی؟🤣

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
شما هم جاری هستی یعنی حسودی؟🤣

من که نمیبینم که حسودی کنم خخخ درضمن اصلا حسودی نمیکنم خواهر شوهرم میگه هرچند روز لباس می‌خرن تیپ میزنن بهترین تفریح ها دارن من که یک ذره برام مهم نیس در جواب خواهر شوهرم گفتم خداشکر که حالشون خوبه وضعشون خوبه ایشاا.. همیشه شاد باشن 

اين كار خوبيه الان به بچه ام ميگه ابروهاش چرا انقدر پهنه عينه امام خميني ميمونه 🥶🥶اينم يه چيز جديد ...

خودت اینقدر جلوش قربون صدقه بچت برو که دیگه جرات نکنه چیزی بگه . به خدا بچه سالم بودنش یه معجزه هست نمیدونم چرا یه عده گیر میدن به قیافه بچه تو فامیل ما هم زن عموم همیشه به قیافه ما ایراد میگرفت. ولش کن فقط اینقدر خودت بچتو تحویل بگیر که بچت با اعتماد به نفس بزرگ بشه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
من که نمیبینم که حسودی کنم خخخ درضمن اصلا حسودی نمیکنم خواهر شوهرم میگه هرچند روز لباس می‌خرن تیپ می ...

آخه گفتی جاریها حسودن🤣

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
خودت اینقدر جلوش قربون صدقه بچت برو که دیگه جرات نکنه چیزی بگه . به خدا بچه سالم بودنش یه معجزه هست ...

بچه خواهرشوهرمم خيلي زشته و اينكه اصلاً چشماي درشتي نداره ولي مادرش اثرار داره كه اين چشماش درشته من جلوي مادرش ميگم قربون چشماي درشتت برم انقدر خوشحال ميشه ولي جاريم به اونم ميگه نه چشماش درشت نيست كه 😬😬😬كلاً فكر كنم ادب نداره

چرا ابن حرفارو ميزنه؟ 

از حسادت 😐وضع اونا خوبه بابام چشم دیدنشو نداره 🤦‍♀️جالبه بدونی قدیم باهم دوست بودن الان باهم دشمنن 

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤

عزیزم

جاری منم همون اول ک بچه منو دید کلی ایراد گرفت، گفت بچه ات واقعا سه کیلوعه؟( بچه خودش 1700 بدنیا اومد)

یا میگفت چقدر صورتش مو داره!!! هر دفعه ک میدیدش میپرسید چند کیلوعه قلط میزنه یا نه؟ منم یبار جلوش به شوهرم گفتم انگار بچه رو اوردیم مرکز بهداشت هر وقت کارش تموم شد بچه رو بیار. 

همه حرفها و کارای زشتشم به مادرشوهر پدرشوهرم گفتم و الان شش ماهه ک ندیدمش اگرم ببینم حسابی سرسنگیینم باهاش، حتی مدت بهم سلام نمیکردیم

سر بچه ات با هیچکی شوخی نداشته باش

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹