2777
2789
عنوان

جاريم😬😞😬

650 بازدید | 43 پست

سلام من و جاريم ارتباط خوبي داريم اما از وقتي كه پسرم بدنيا اومده همش گير ميده كه گوشاش ايينه بغله ،دماغش گنده اس كچله،زير چشماش گوده نه يه بار بلكه ١٠٠٠ بار تا حالا گفته من ناراحت ميشم بخدا ديروز داشتم به مادرشوهرم ميگفتم كه كله اش بدجور خورد به سنگ ١٠ دقيقه گريه ميكرد گفت حتماً سريع بغلش كردي بچه فكر كرده چه خبره ،يهو خنديد به پسرم گفت دماغش و گفتم اااا دماغش و اومده بيرون گفت نه اينجوريه دماغش عقابيه اداي دماغش و دراورد،شوهرم ميگفت فقط منتظرم بچه دار بشه تلافي كنم ،كم كم دارم احساس ميكنم كه حسودي ميكنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بابام همین حرفارو به پسرخالم میگه بچه کوچیکه حرصم میگیره 

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤

چه بیتربیت و بیشعوره😱

به چی حسودیش میشه؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

بیشعوره 

جلو هر مادری نباید از بچش بد بگی حتی ب شوخی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
چه بیتربیت و بیشعوره😱 به چی حسودیش میشه؟

نميدونم بخدا خوب چرا بايد اينجوري بگه اصلاً بچه من زشت هزار دفعه گفته خوب به بار گفتي بسه ديگه،مامانم ميگه مطمعن باش هروقت از تو حرصش ميگيره سر بچه خالي ميكنه🤨🤨

با خنده بهش بگو منتظرم بچه شما دنیا بیاد ببینیم چه شکلیه 😄 چون دماغ و گوش که ظاهرا ارثی هست و توی ژ ...

خودش قشنگه شوهرشم قشنگه خوب ممكنه بچه اش به شوهر من بره زشت بشه بالاخره ژن ميكشه