2777
2789
عنوان

نوع زایمان ...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 21 پست
ناراضی که نمیشه گفت، چون چاره‌ایی نداشتم. ولی فکرش رو که میکنم اگر طبیعی میشد راحتتر بودم. بعدش سخت ...

آره خب ولی بلاخره تموم میشه دردا دیگه 

من دکتر بهم گفته طبیعی ولی اصلا روحیه ش ندارم 

میخوام برم سزارین انتخابی

شما بی حسی بودی یا بیهوشی؟؟

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دکترت رو انتخاب کردی؟

آره دکترم خیییلی کارش خوبه ولی یه مشکلی که هست اینه که فقط بیمارستان خصوصی میره که زایمان طبیعی ش حدود سه و نیم خرج بر میداره چه برسه به سزارین 

اگه سزارین انتخابی باشی که شش میلیون باید پول بدم 

موندم چیکار کنم..بیمارستان دولتی هم که فقط طبیعی قبول میکنند و میترسم واقعا اونجا برم

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
آره دکترم خیییلی کارش خوبه ولی یه مشکلی که هست اینه که فقط بیمارستان خصوصی میره که زایمان طبیعی ش حد ...

بیمارستان الغدیر که خواهرم زایمان طبیعی کرد پیش دکتر بزرگ زاده فک کنم حدود 2 میلیون شد. سزارین هم فک کنم حدود 4 تومن میشه. بیمارستان خوبی هم هست. این شماره دکتر بزرگ زادست. اگه خواستی تو واتس اپ پیام بده بهش جواب میده معمولا. خیلی هم خوبه واقعا: 09911616251

نه طبیعی نرو.همون سزارین بهتره. درد خود زایمان ب کنار این پرستارا میکشنت تا بخام بچه تو بدنیا بیارن. چون تو اون لحظه فقط تو نیستی ک میخای زایمان کنی.چندین نفر دیگه هم هستن.اینو دیدم ک میگما.خودم رفته بودم واسه طبیعی ولی خداروشکر سزارین اورژانسی شدم. ب حرف مادرت گوش بده.

دلیلی برای استرس وجود نداره