fatemeee1997 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3300 عنوان خانمای متاهل لطفا کمکم کنین 284 بازدید | 27 پست خیلییی سوزش واژن دارم ادرار ب زور میتونم کنم اگه روش درمانی هست برای الان بم بگین ک سریعتر تسکین پیدا کنه😢😢🙏🙏 کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 1399/04/27 | 03:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18088 وای دخترمنم آبله مرغون زده اونجاش نمیتونه جیش کنه چه کنم😥😥😥😥 اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
sara7968 عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 4976 عفونت داری ،،،سریعا برو دکتر که من دیر رفت بدبخت شدم انقدر قرص نوشتن برام تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود فک کنم مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !
zahra78___ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 3802 باید بری دکتر عفونت داری شدید خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
پادشاه_قلبم عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 5450 خب برو دکتر دیگه با این وضعت خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22062 وای دخترمنم آبله مرغون زده اونجاش نمیتونه جیش کنه چه کنم😥😥😥😥 اوخی😢 ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
paez1456 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 510 گرمیت کرده احتمالا گل بنفشه توی آب بریز بخور غلیظ از آبش ب اونجاتم بزن
mahlaa7474 عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 12544 گرمیت کرده احتمالا گل بنفشه توی آب بریز بخور غلیظ از آبش ب اونجاتم بزن عفونت کرده 😶😶😶😶😶😶😶 دخترم تمام دنیای منی❤️❤️
nafasam1380 عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 191 عفونت داری من که کمرپهلو ،دل درد ،سوزش،همه جام بهم ریخته بود ده تا آمپول جنتومایسین برام نوشت
2wب عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 15897 همین الان توآب وجوش شیرین ونمک بشین 30 دقه هر روز تکرارش کن توآب وبتادین ونمک هم میشه خدایا خیلی شکرت
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18088 اوخی😢 الان باجیغودادازخواب بیدارشدش چون جیش گرده بودسوخته بود اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ati_atiii عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 2423 ببین با درمان خونگیو سنتی درست نمیشه بهتر بجای اینکه خودتو بیشتر اذیت کنی بری دکتر سریع به نتیجه میرسی وسلام