2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش بحالت چند وقت بعد پریود بیبی چک زدی و مثبت شد.علاعمی هم داشتی؟

من دوفاستون میخوردم و بعد از قطع دوفاستون معمولا سه روز بعد باید پری میشدم ولی نشدم ۸روز گذشت ولی تاریخ پری قبلیم ۲۵بود 

علائمم سینه هام خیلی درد میکرد تقریبا علائم پریودی یکم شدید تر درد تخمدون و اینا ترشحات سفید رنگ دو شبم دقیقا همون شبی ک باید پری میشدم ک نشدم تو ترشحاتم یه کوچولو خون روشن دیدم

خوش بحالت چند وقت بعد پریود بیبی چک زدی و مثبت شد.علاعمی هم داشتی؟

عزیزم انشالله شمام بارداری شید ولی تورو خدا اینجوری با آه نگید خوش بحالت.والا ک من از کلمه خوشبحالت دلم میلرزه.منم بچه ندارم سه ساله عروسی کردم ولی فعلا شرایطمون جوری نیست ک به بچه فکر کنیم.ولی خداییش عاشق اینم یکی بیاد بی بی چک مثبت بذاره یا بگه باردارا.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مبااارکه عزیزدلم ایشالا سالم و سلامت نی نیتو بغل بگیری،برا منم دعا کن ۱۵ روزه عقب انداختم ولی بی بیم ...

مرسی عزیزم ایشالا توام مثبت میشه همین روزا 

بخدا بعد چهارسال اینهمه بیبی چک میزدم همش منفی همشم همین علائما رو داشتم ولی بیبی منفی میشد یا مثبت کاذب الانم گفتم بازم منفی میشه ولی مثبت شد ک اصلا هنگ موندم 

من دوفاستون میخوردم و بعد از قطع دوفاستون معمولا سه روز بعد باید پری میشدم ولی نشدم ۸روز گذشت ولی تا ...

اون خون لانه گزینی بوده لابد.من موندم چرا ۸ روز گذشته و تو زودتر ازینا بیبی نزاشتی

خدایا تو پناهم باش که بهترین پناهگاهی...
مرسی عزیزم ایشالا توام مثبت میشه همین روزا  بخدا بعد چهارسال اینهمه بیبی چک میزدم همش منفی همش ...

عزیزم مبارکت باشه.لطفا پاشو دور شکمتو خودت صدقه بچرخون ب سلامتی و به وقتش بیاد بغلت

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم انشالله شمام بارداری شید ولی تورو خدا اینجوری با آه نگید خوش بحالت.والا ک من از کلمه خوشبحالت ...

منم خواستم همینو بگم😞ولی گفتم شاید دوست عزیزم ناراحت شه 

بخدا من دوسال پیش یه سقط داشتم ک تا باردار شدم یکی اومد بم گفت خوشبحالت ک باردار شدی تا سقط کردم

عزیزم انشالله شمام بارداری شید ولی تورو خدا اینجوری با آه نگید خوش بحالت.والا ک من از کلمه خوشبحالت ...

آخه نی نی میخام هر ماه با کلی امید بیبی چک میزارم همش ناامید میشم 😢

آخه نی نی میخام هر ماه با کلی امید بیبی چک میزارم همش ناامید میشم 😢

خب عزیزم درکت میکنم ولی تورو خدا ارزوهامونو یه جوری نگیم که دل کسی بلرزه

اون خون لانه گزینی بوده لابد.من موندم چرا ۸ روز گذشته و تو زودتر ازینا بیبی نزاشتی

گزاشتم یبار ولی منفی شد بعد خشک شدن خط انداخت من اطمینان نکردم چون قبلا بیبی چکام زیاد مثبت کاذب میشد ولی بیبی چک امشبم زیر یک دیقه خط انداخت

[QUOTE=146241298]منم خواستم همینو بگم😞ولی گفتم شاید دوست عزیزم ناراحت شه  بخدا من دوسال پیش یه سقط داشتم ک تا ...[/QUOTEسقط بشه یا بمونه همش دست خداست ربطی به این چیزا نداره والا خدا اگه بخاد نگه داره اسمونو زمین یکی بشن میمونه