2777
2789
خب عزیزم درکت میکنم ولی تورو خدا ارزوهامونو یه جوری نگیم که دل کسی بلرزه

یعنی چجوری بلرزه مگه من چشمش زدم؟؟فک نمیکنم کلمه خوش بحالت باعث این چیزا بشه 

خدایا تو پناهم باش که بهترین پناهگاهی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلت چیه ک باردار نمیشی؟

هیچ مشکلی ندارم زیادم نیس که در حال اقدامم ولی چون ذوقشو دارم برام دیر میگذره....راستی منظورم از خوش بحالت چیز خاصی نبود که بخای بترسی ....منظورم این بود که حال خوبتو خریدارم ....ولی مثل اینکه شما ترسیدید چشم بخورین...حالا اگه میدیدمتون و میشناختمتون یه چیزی

من به نظر خودم یه معجزه بود بارداریم چون ک این ماه دکتر بهم قرص کلومیفن داد گفت از شب ۳پریود شبی دوتا بخور تا پنج شب یعنی تا ۷پریودی من خنگ بازی در اوردم اومدم قرصا رو به جا شبی دوتا شبی یکی خوردم تو ۱۰شب به جا ۵شب بعد ازمایش شوهرمم ضعیف در اومد ک خواستم پریود شم روز ۱۳برم سونو که آی یو آی انجام بدم ک قسمت اینجور شد

هیچ مشکلی ندارم زیادم نیس که در حال اقدامم ولی چون ذوقشو دارم برام دیر میگذره....راستی منظورم از خوش ...

نه عزیزم این چ حرفیه خواهرم 

نمیری دکتر؟چکاب کردی

نه عزیزم این چ حرفیه خواهرم  نمیری دکتر؟چکاب کردی

دکتر رفتم همه آزمایشام خوبه مشکلی ندارم...حتی قرص هم بهم نداد گفت همین روزاس باردار بشی...ولی من حوصلم کمه

یعنی چجوری بلرزه مگه من چشمش زدم؟؟فک نمیکنم کلمه خوش بحالت باعث این چیزا بشه 

ببخش منو.انشالله زود مامان میشی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دکتر رفتم همه آزمایشام خوبه مشکلی ندارم...حتی قرص هم بهم نداد گفت همین روزاس باردار بشی...ولی من حوص ...

منم همینطور من پریودیم نامنظم بود مثلا میدیدی دو ماه سه ماه پریود نمیشدم بعدم یا مدروکسی پروژسترون یا دوفاستون میخوردم تا پریودی میومد هروقتم ک میومد گریه ام میگرفت