2789
عزیزم حاملگیه پوچ ربطی ب دلدرد نداره....ولی ی علایم اصلیش از بین رفتن ناگهانیخ علایم بارداری مثل ضعف ...

واقعا ممنون خیلی امید وا رم کردی من دو هفته پیش،یه سو نو دادم گفتن ساک حاملگی هست ولی جنین دیده نشده و قلب نداره گفت دو هفته دیگه که قراره شنبه برم

واسم دعا کنین مرسی

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
من وقتی فهمیدم حاملگیم پوچه اصلا حالم خوب نبود تا وقتی ک کورتاژ کردم انگار دنیارو  روسرن خراب ک ...

عزیزم ان شاءالله که باز حامله میشی گلم غصه نخور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا ممنون خیلی امید وا رم کردی من دو هفته پیش،یه سو نو دادم گفتن ساک حاملگی هست ولی جنین دیده نشده ...

اهان اره عزیزم این کاملا طبیعیه ولی از دست دادن تمام علایم بارداری  باهم طبیعی نیست...و اینکه حتی گاهی اوقات تو هشت هفتگی میری و باز جنین و داخل ساک نمیتونه ببینه اما وقتی میخواد صدایه قلب و چک کنه متوجه وجود اون کوچولو در ساک بارداری میشه....و یا بارداریهایه  دوقلو ممکنه ک دکتر یک جنین رو ببینه...اما از صدایه ضربان قلبشون میفهمه ک صدایه قلب زیادی نامنظمه...و بیشتر ک بررسی میکنه متوجه میشه ک صدایه دو قلب هست ک یکی از بچه ها دیده نمیشه....در حقیقت دکتر مهارت و توانایی لازم و نداره

....وگرنه رحم رو خدا طوری تنظیم کرده ک اگه جنین رشد نکنه  رحم خود ب خود بعده گذشت دوهفته یا یک ماه  تصمیم ب دفع جنین میگیره و سقط ک علایمش همونطور ک دوست عزیز گفت لکه بینی و دلدرد و سقط....ک اینا بهش میگن سقط فراموششده ک در حقیقت جنین خیلی قبل تر  ازینکه لکه بینی و درد بیوفتی در رحم رشدش متوقف شده...ک همینطورک قبلا گفتم علایمش از دست دادن ویار و ضعف و خستگی ....و غیره هست....ک معمولا بعده دو هفته تا یک ماه بعداز توقف رشد جنین سقط اتفاق میوفته

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
اهان اره عزیزم این کاملا طبیعیه ولی از دست دادن تمام علایم بارداری  باهم طبیعی نیست...و اینکه ح ...

واقعا ممنون ان شاءالله هر چی از خدا میخوایی بهت بده

همون پاتولوژی منظورتونه؟؟؟

نه ازمایش های مربوط به سقط رو بده

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
ایشالله هیشکی اینجوری نشه

عزیزم برایه یهبار انقدر ناامیدی؟ عزیزم این یهبار برایه هر کسی ممکنه پیش بیاد حتی کسیکه  سابقه  دو بارداری موفق داشته  ممکنه برایه بارداریه سوم یا همون بچه سومش بارداریه پوچ و تجربه کنه و باز بارداریه بعدش سالمه....من کمدرد نکشیدم برایه سقط...ولی خوب سقط مکرر با یه دونه سقط ب مراتب سختره

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
نه ازمایش های مربوط به سقط رو بده

دکترم چیزی درمورد این ازمایش بهم نگف فقط گف دوماه جلوگیری کن قرص اهنم استفاده کن همین قرار شد تا ۱۵ روز دیگه ک جواب پاتولوژی اومد ببرم واسش

عزیزم برایه یهبار انقدر ناامیدی؟ عزیزم این یهبار برایه هر کسی ممکنه پیش بیاد حتی کسیکه  سابقه & ...

اینو میدونم ولی نمیدونسم اینجور بارداری های سختی هم هس تجربشو نداشتم بارداری اول یکم سخت بود ب خصوص بعد از ۶ ماه ک حامله نمیشدم چون اونم با قرص متفورمین باردارشدم