2777
2789
عنوان

تلویزیون

419 بازدید | 13 پست

وای دوستان امشب یهویی رو تلویزیون به اندازه یک سانت پیکسل سوخته طاهر شد بعد جاهای دیگه هم شد البته رنگی هست سیاه نیست 

کسی بوده اینجوری درست شده باشه 

سامسونگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لپتاپو شنیدم عزیزم که وقتی پیکسل هاش بسوزه کاریش نمیشه کرد ولی بانمایندگی تماس بگیری ،البت کلا دستگاه الکترونیکی عمر مفید دارن عزیزم بعضی وقتام از کارخونه که میاد اینجوریه

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
شماره چی هست عریزم

تعمیرکارمشکلتو بگو راهنمایی میکنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اره برای منم پیش اومده بود برای تعمیرش سپردم به مرکز تعمیر تخصصی تلویزیون گلدسرویس. لینک سایتشون رو میزارم میتونی ازشون مشاوره رایگان بگیری. خوبیش اینه نمایندگی تعمیرات تلویزیون سامسونگ رو هم دارن.

https://goldservic.ir/