cc مدیر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 4253 عنوان چه قهوه ای میخورید ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 33 پست بچه ها من قهوه محمت افتدی گرفتم معده مو اذیت میکنه.شما چه قهوه ای میخورید؟ معده تون چی میگه ؟چه مارکی ؟ من با قهوه سازهای رو گازی درست میکنم .ازین کپسولیا هم دارم کپسولش گرونه بنظرم .شما کپسولشو میگیرید ؟ چه مارکی ؟ چه طعمی ؟ 1399/04/26 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahoonaz عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 3102 ای بابا . من دارم هی میخورم ک معده م پررو بشه یعنی چی خب محروم باشیم پررو نمی شه عزیزم بدتر می شه اوضاعش نکن این کارو . منم می خوردم قبلا دیگه نمی خورم چون دوا درمون معده سخت تر از نخوردن قهوه است . امتحان کن قبلش قرص معده بخور ببین بازم اذیت می شی ؟ با خدا باش و پادشاهی کن
cc مدیر استارتر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 4253 پررو نمی شه عزیزم بدتر می شه اوضاعش نکن این کارو . منم می خوردم قبلا دیگه نمی خورم چون دوا درمون معد ... چه قرصی بخورم قبلش ! ؟فک کنم نوع قهوه رو عوض کنم یا با شیر امتحان کنم
ahoonaz عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 3102 چه قرصی بخورم قبلش ! ؟ فک کنم نوع قهوه رو عوض کنم یا با شیر امتحان کنم با شیر هم خوبه کمتر اذیت می کنه . من قبلنا رانی تیدین می خوردم الانم که هی می گن سرطان زاست اما من هنوز می خورم خخخخ با خدا باش و پادشاهی کن
cc مدیر استارتر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 4253 با شیر هم خوبه کمتر اذیت می کنه . من قبلنا رانی تیدین می خوردم الانم که هی می گن سرطان زاست اما من ه ... اها . مرسی