2789
عنوان

دیه تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 30 پست
خوبه خداراشکر   دخترمم ایست قلبی کرد برش گرذوندن راننده بی انصاف خدا خودش میدونه دیکه بعد از ر ...

دخترت چند وقتش بود عقب نشسته بود یا تو بغلتون 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والله ادم هیچی نگه بهتره مملکت قانونش بدرد خودش مبخوره  حالا بارم شما سعی خودتونا بکنید  ...

نامزدم اصلا نمیدونست خواهرش فوت کرده، تازه دو روزه به خاطر قضیه دادگاه بهش گفتن، روزای سختی رو داره سپری میکنه 

خوبه خداراشکر   دخترمم ایست قلبی کرد برش گرذوندن راننده بی انصاف خدا خودش میدونه دیکه بعد از ر ...

ای واای چه روزای سختی گذشته براتون من خیلی درکتون میکنم خداروشکر که حالش خوبه ایشالله همیشه سلامت باشه

پیاده بودم ماشین به من زد بغلم بود میرفتم اونور خیابون  پارسال 18ماهش بود موقع تصادف

عزیزم چقدر سخت ان شاالله دختر گلت به زودی راه بره  

ممنونم عزیزم

تاپیکت خوندم  فقط خدا کمکت کنه منم دخترم تو بازی باعث شد سه جای صورتش ۲۰ تا بخیه بخوره  دوسال گذشته نگاهش میکنم دلم کباب میشه اعصابم خراب میشه تو مدرسه همکلاسی هاش میپرسیدن میومد خونه گریه میکرد 

دامادشون شکایت کرده تا دیه همسرش رو بگیره، نامزدم خودش ضربه مغزی شد، حتی ۱۰ دقیقه ایست قلبی کرد با د ...

ببینید اگه همسرتون راننده باشه و عوامل خارجی دیگه ای دخالت نداشته باشن ،مقصره‌....حالا هر قدر که بگه یادم نیست چه اتفاقی افتاده...ولی ممکنه قاضی فقط دیه بگیره 

چرا باید اینقدر بدن  دیه دور از  جون شخص فوت شده پارسال که ما تصادف کردیم 270تومن بوده&nb ...

والا خبر ندادم چرا اینطور شد 

ولی یادمه دیه میلیاردی گرفتن ،،از سازمان گرفتن دیه رو