2789
عنوان

دیه تصادف

1592 بازدید | 30 پست

نامزدم طی یک تصادف با خواهرش، ۱۰ روز کما رفت و بعد جراحی فک انجام داد و مرخص شد، خواهرش ۱ ماهه باردار بود و در این تصادف فوت کرد، نامزدم راننده بود، و کروکی افسر نشون داده که از لاین خارج شده و مستقیم به تیر برق زده، متاسفانه صحنه تصادف رو به یاد نمیاره!  آیا کسی میدونه مراحل دادگاه ایشون چطوری پیش میره؟ دیه به چه صورت هست؟ ایا به نامزد من هم دیه تعلق میگیره؟ آیا حبس هم ممکنه حکم باشه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما پارسال تصادف کردیم دختر من ضربه مغزی شدید شد رفت تو‌کما و ...‌

ولی  همون دم من رضایت دادم به دلایلی که شخصیه و‌خواهشا نپرسین 

ولی اگه شکایت میکردیم کلی دیه میکرفتیم فکر کنم پارسال یه 200تومنی میشد 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

خمین اتفاق برای یکی از اقواممون افتاد و از بین پنج سرنشین چهارنفر فوت کردند به اون یه نفر که زنده موند و البته مقصر عم نبود دیگه میلیاردی دادن فکر کنم حدودا ۴ ۵ میلیارد 

ولی برای مورد شما اگه نامزدتون راننده باشه به احتمال زیاد خودش مقصر بوده و دیه تعلق نمیگیره و حکم هم ممکنه هرچیزی باشه

نامزدم، کروکی افسر اینو نشون میده، ۲۱ ماه رمضان این اتفاق افتاد، دوماه میگذره، وکیل گرفتیم، شنبه داد ...

والله ما یک ساله  میریم پزشک قانونی برای هزینه های درملن دخترم اینقدر سخت میگیرن اذیتمون میکنن هنوزم ریالی ندادن 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

خمین اتفاق برای یکی از اقواممون افتاد و از بین پنج سرنشین چهارنفر فوت کردند به اون یه نفر که زنده مو ...

دامادشون شکایت کرده تا دیه همسرش رو بگیره، نامزدم خودش ضربه مغزی شد، حتی ۱۰ دقیقه ایست قلبی کرد با دستگاه شوک برگشت، ما دیه نمیخایم، فقط میخام حبس براش نبرن! یعنی احتمالش هست ؟

خمین اتفاق برای یکی از اقواممون افتاد و از بین پنج سرنشین چهارنفر فوت کردند به اون یه نفر که زنده مو ...

چرا باید اینقدر بدن 

دیه دور از  جون شخص فوت شده پارسال که ما تصادف کردیم 270تومن بوده 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

والله ما یک ساله  میریم پزشک قانونی برای هزینه های درملن دخترم اینقدر سخت میگیرن اذیتمون میکنن ...

اگر نامزدم مقصر نباشه چی؟ اخه چیزی از صحنه تصادف یادش نمیاد، میشه اعتراض زد به کروکی افسر؟ 

دامادشون شکایت کرده تا دیه همسرش رو بگیره، نامزدم خودش ضربه مغزی شد، حتی ۱۰ دقیقه ایست قلبی کرد با د ...

خب اونا بیمه میده  اگه نامزدت ماشینش بیمه بوده باشه فکر کنم 330میلیونه امسال 

ولی این پولا درصدیش  خیرو برکت نمیاره تو زندگی ادم 

من تجربه داشتم کاریم به نظرات ذیکران ندارم که میگن حلاله فلانو بهمانه

سالها دویدمو نرسیدم 💔

ما پارسال تصادف کردیم دختر من ضربه مغزی شدید شد رفت تو‌کما و ...‌ ولی  همون دم من رضایت دادم ب ...

ای جان دخترتون چی شد 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
اگر نامزدم مقصر نباشه چی؟ اخه چیزی از صحنه تصادف یادش نمیاد، میشه اعتراض زد به کروکی افسر؟ 

والله ادم هیچی نگه بهتره مملکت قانونش بدرد خودش مبخوره 

حالا بارم شما سعی خودتونا بکنید 

ولی نامزدت هیچی از خواهرش نمیگه خیلی سخته 😔

سالها دویدمو نرسیدم 💔

ای جان دخترتون چی شد 

خوبه خداراشکر  

دخترمم ایست قلبی کرد برش گرذوندن راننده بی انصاف خدا خودش میدونه دیکه بعد از رضایت ما رفتو‌الان که یکسال گذشته خبری ازدخترم نگرفته دید دخترم حالش بده اصلا مهم نبود براش بمونه یا نمونه 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

خوبه خداراشکر   دخترمم ایست قلبی کرد برش گرذوندن راننده بی انصاف خدا خودش میدونه دیکه بعد از ر ...

خدارو شکر ان شاالله همیشه سالم باشه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی