نامزدم طی یک تصادف با خواهرش، ۱۰ روز کما رفت و بعد جراحی فک انجام داد و مرخص شد، خواهرش ۱ ماهه باردار بود و در این تصادف فوت کرد، نامزدم راننده بود، و کروکی افسر نشون داده که از لاین خارج شده و مستقیم به تیر برق زده، متاسفانه صحنه تصادف رو به یاد نمیاره! آیا کسی میدونه مراحل دادگاه ایشون چطوری پیش میره؟ دیه به چه صورت هست؟ ایا به نامزد من هم دیه تعلق میگیره؟ آیا حبس هم ممکنه حکم باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خمین اتفاق برای یکی از اقواممون افتاد و از بین پنج سرنشین چهارنفر فوت کردند به اون یه نفر که زنده موند و البته مقصر عم نبود دیگه میلیاردی دادن فکر کنم حدودا ۴ ۵ میلیارد
ولی برای مورد شما اگه نامزدتون راننده باشه به احتمال زیاد خودش مقصر بوده و دیه تعلق نمیگیره و حکم هم ممکنه هرچیزی باشه
خمین اتفاق برای یکی از اقواممون افتاد و از بین پنج سرنشین چهارنفر فوت کردند به اون یه نفر که زنده مو ...
دامادشون شکایت کرده تا دیه همسرش رو بگیره، نامزدم خودش ضربه مغزی شد، حتی ۱۰ دقیقه ایست قلبی کرد با دستگاه شوک برگشت، ما دیه نمیخایم، فقط میخام حبس براش نبرن! یعنی احتمالش هست ؟
دخترمم ایست قلبی کرد برش گرذوندن راننده بی انصاف خدا خودش میدونه دیکه بعد از رضایت ما رفتوالان که یکسال گذشته خبری ازدخترم نگرفته دید دخترم حالش بده اصلا مهم نبود براش بمونه یا نمونه