2777
2789
عنوان

بعضی ادمها چقدر بی منطق هسن!

202 بازدید | 19 پست

دوستان همسر من سازنده ساختمان هست... ما به تازگی یه زمین گلنگی خریدیم که انشالله بسازیممم..

این زمین کوچیکه و فقط 4 طبقه میتونیم بسازیم اونم یه طبقه پارکینگ نداره....

همسایه بغلی یه خونه هست که خیلی کهنه ست و داره رو سر صاجبش خراب میشه و پشت افتاده فقط یه در کوچیک به کوچه داره....

همسر من گفت اگر ما با اینا قاطی کنیم و بسازیم ..هم متراژ بزرگتر میشه چون دو تا ساختمون یه راه پله داره ..هم اینکه به اونا الان 3 طبقه هم نمیدن.... برای هر دومون 5 طبقه میدن...

هستید بگم؟

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

تجربه اش رو دارم به ما که نفروختن، شریک هم نشدن، هم گند زدن تو ملک خودشون هم ملک ما، هم خوشگلی محل، الانم پشیمون هست فرت فرت استشهاد جمع میکنه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم در خونشون بهشون گفتم اگر قصد ساخت دارید همسرم براتون میسازه و بجای این خونه بهتون 3 طبقه نوساز میده که همشونم پارکینگ دارن...دختره بلد گفت نه نه میفروشیم نه میسازیم..و در رو روم کوبید....

فرداش ما رفتیم یکم وسایل ببریم خونه ...مادرش در اومد گفت شما اومدید سرما کلاه بذارید..منم گفتم چیزی که به نفع دو طرفه چرا کلاه برداری باشع؟

تجربه اش رو دارم به ما که نفروختن، شریک هم نشدن، هم گند زدن تو ملک خودشون هم ملک ما، هم خوشگلی محل، ...

منم بخاطر همین گفتم هم به نفع ماست هم خودشون

من رفتم در خونشون بهشون گفتم اگر قصد ساخت دارید همسرم براتون میسازه و بجای این خونه بهتون 3 طبقه نوس ...

دوس ندارن خب

بعد بهتر بود آقای سازنده(همسر شما) برن با مرد اون خونه صحبت کنند 

منم ی خانم ندیده نشناخته بیاد بگه خونتون رو همسرم میکوبه سه  طبقه میده درو میبندم.

بنظرمن اعتماد نکردنش اتفاقا منطقی بود 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بعدش فهمید شوهر خانومه دو تازن داشته و وقتی مرده به اونم از این خونه ارث رسیده و اینا برای اینکه حق اون زن رو ندن نمیخوان خونه رو خالی کنن اصلا حتی با اینکه لوله اب هم ترکیده و بالکن طبهقه بالا یکم ریخته و خطرناکه

جالا کسی نیست بگه ادم احمق اینو به ما میگفتی... ما اون  1/16 اونو میدادیم اون میرفت.. این پول برای ما مهم نبود...فقط بخاطر احمق بودن خودشونو تو بدبختی انداختن

فک کن ادم خونش قدیمی باشه یکی بیاد در خونشو بزنه بگه یا بفروش یا بده بسازیم

بگی نمیخوام هم بهت بگه بی منطق

اون موقع مثل نقی باید گفت الان دس میندازم دهن خودمو جرررر میدم

عجب دوره زمونه ای شده ادم اختیار خونه خودشم نداره😨😨😨😨

دوس ندارن خب بعد بهتر بود آقای سازنده(همسر شما) برن با مرد اون خونه صحبت کنند  منم ی خانم ندی ...

همسرش فوت شده... دو تا خانم چادری هستن..بخاطر همین منو فرستاد... همسایه هم روز قبل بهش گفته بود فلانی اینجارو خریده فردا میاد باهات حرف بزنه

همسرش فوت شده... دو تا خانم چادری هستن..بخاطر همین منو فرستاد... همسایه هم روز قبل بهش گفته بود فلان ...

ب هرحال موافق نیستن 

دلیل نمیشه بی منطق باشن

توو حقوق بهش میگن حق مالکیت. ایشون مالک هستن و میتونن هرکار دوس دارن بکنن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
فک کن ادم خونش قدیمی باشه یکی بیاد در خونشو بزنه بگه یا بفروش یا بده بسازیم بگی نمیخوام هم بهت بگه ...

نه عزیزم..من با اینکه میده یا نمیده کاری ندارم اون به حساب و کتاب خودش مربوطه..این جالب بود که مادره اومده میگه میخواید سر ما کلاه بذارید....

بعدش فهمید شوهر خانومه دو تازن داشته و وقتی مرده به اونم از این خونه ارث رسیده و اینا برای اینکه حق ...

وا. 

1/16 از کجا اومد؟! 

چرا فحششون میدی شما 

خیلی با منطقیا😐

بعدش فهمید شوهر خانومه دو تازن داشته و وقتی مرده به اونم از این خونه ارث رسیده و اینا برای اینکه حق ...

اخه این دلیل منطقی نیس، اگه اون خانم دوم شکایت کنه اینا باید حقشو بدن، ربطی به خونه و غیر خونه نداره

حالا خودتون نرید دیگه، به همسایه بگید پیغام ببره براشون اون پیشنهادو بده ببینین چی میگن

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
ب هرحال موافق نیستن  دلیل نمیشه بی منطق باشن توو حقوق بهش میگن حق مالکیت. ایشون مالک هستن و م ...

دقیقا میتونن.... ولی دعوا که نداره... مثلا بگه ما قصد نداریم....

همه سازنده ها این پیشنهاد رو میدن..

برید یه مغازه بهتون پیشنهاد بده یه چیزی بخرید میزنید تو دهنش چرا بخرم؟؟ راحت میگی نمیخرم..

البته بی منطق اینجاست که اگر ما بسازیم قیمت خونه اونا خیلی افت میکنه چون احتمالا اجازه ساخت نداره یا فقط دو طبقه و اصلا قابل سکونت نیست...

من واسم جالب بود نظرات کس دیگه رو هم بددنم چرا اینطوری فکر میکنن

نه عزیزم..من با اینکه میده یا نمیده کاری ندارم اون به حساب و کتاب خودش مربوطه..این جالب بود که مادره ...

خب راس گفته عزیزم

وقتی یه غریبه میاد میگه خونت رو تخلیه کن بده من بسازم از کجا بفهمه که قابل اعتماده

اولین فکری که به ذهن ادم میرسه کلاهبردار بودن اون ادمه.

شما نیتت خیر بوده اما نیت خیر رو پیشونی ادما نوشته نشده

این روزا ادم به چشمای خودشم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به همسایه