2777
2789
عنوان

بعضی ادمها چقدر بی منطق هسن!

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 19 پست
وا.  1/16 از کجا اومد؟!  چرا فحششون میدی شما  خیلی با منطقیا😐

دو تازن مجموعا یک هشتم به هر کدوم یک شانزدهم میرسه....

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
اخه این دلیل منطقی نیس، اگه اون خانم دوم شکایت کنه اینا باید حقشو بدن، ربطی به خونه و غیر خونه نداره ...

تا زمانی که نشستن نمیتونه کاری کنه..هر وقت فروختن یا کاری کردن باید حق اونم بدن....ما دیگه کار نداریم ولی برای هر دو ظرف خیلی خوب میشد.. من ناراحت شدم...خدا همسایه ادم رو هم ادم حسابی بکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب راس گفته عزیزم وقتی یه غریبه میاد میگه خونت رو تخلیه کن بده من بسازم از کجا بفهمه که قابل اعتماد ...

خوب اینهمه ادم که خونه میسازن مگه همه فامیل بودن؟ اونم تو تهران!

خب ادم تحقیق میکنه پیش یه وکیل میره..تو فتمیل کسیکه به این مسائل اشنایی داره مشورت میکنه!

جدا از اینا کسی که ملکی داره که رو سر خراب میشه معمول درمود تصمیماتی میگریه و بالا و پایین میکنه

استارتر من بهت حق میدم همسر من واقعاً تو محل خوش نام هست اون مالک هم از قدیمی های محل هست و میتونست به راحتی اعتماد کنه، اول هم نرم شده بود ولی یه مدت دندان گردی کرد بعد هم افتاد تو لج بازی و نه ملکش رو فروخت و نه شریک شد، این در جواب دوستان که گفتن ندیده و نشناخته نمیشه اعتماد کرد، موقع ساخت هم تا میتونست اذیت کرد چون بعد از گودبرداری و تقریبا موقعی که سفت کاری بنا تمام شد پشیمان بود ملک اون نبش بود و اگر تجمیع میشد تجاری عالی ازش درمیومد ما که آپارتمان رو دادیم اجاره و چند واحد برای فروش، ایشون هنوز داره میسوزه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

استارتر من بهت حق میدم همسر من واقعاً تو محل خوش نام هست اون مالک هم از قدیمی های محل هست و میتونست ...

دقیقا این ادمهایی که فکر میکنن خیلی زرنگ هستن بیشتر اشتباه میکنن یا سرشون کلاه میره! البته اینا با ما تجمیع نکردن و قطعا با پایین اومدن ارزون خونشون پشیمون میشن