2777
2789
عنوان

بچها شما هم با جاریاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 61 پست

جای مادرشوهرم میمونه در حق شوهرم مادری کرد هر چقدر این جاریم ماهه خواهرشوهرم صد برابر فتنه و آشوب طلبه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم عالیه ماهم همینطوریم اون یه لباسی یایه وسایلی بگیره برامنم میگره عین مال خودشمنم همینطور البته اون ازمن بزرگتره اولش اون خوب رفتارکردمنم دیگه طبق رفتاراون رفتارکردم،جایی بریم ازم تعریف میکنه چون من غریبه ام ولی اون برادرزاده مادرشوهرمه خلاصه خواهرااهم اینجوری رابطه ندارن اون زایمان کرده بودمن ده روزموندم خونش ازش پرستاری کردم ،چون مامانش مریض بودنتونست بیاد بمونه پیشش یه هفته قبل زایمانشم کامل خونشو تمیزکردم ،البته اونم وقتی ماعروسی میکردیم خیلی زحمت کشید اومدکمک کردخونمونوتمیزکردیم پرده هامودوخت توچیدن وسایل کمکم کرد مادوتاجاری هستیم،عین دوتاخواهر

ما نه تا هستیم دو تا جای مادرم دو تاش ۱۰ ۱۲ سال ازم بزر گترن بایکی اصلا خوب نیستم با یکی دعوا میکنیم دلش پاک زود اشتی میکنیم ۲ تاهم که هم سن خودم هستن خیلی خوبم  در کل خوبیم 

مال منم عالیه ماهم همینطوریم اون یه لباسی یایه وسایلی بگیره برامنم میگره عین مال خودشمنم همینطور الب ...

خیلی خوبه خداروشکرر

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه

من جاریم خیلی حسوده و کلا چنبره زده رو مال و اموال پدرشوهرم که یه وقت به ما بیشتر نرسه ....با اینکه پدرشوهرم زندس و سالم.کلا کاری کرد که رابطه من با مادرشوهرم بد بشه کلا هرچی بگم کم گفتم

من خیلی سعی میکنم با جاریم خوب و بامحبت باشم عروس کوچیکه هست

باهاش مثل دوست رفتار میکنم نه که اسرار خانوادگی و از خانواده شوهر بد بگما اصلا

ولی اون خیلی خشک و مغروره فقط چسبیده به مادرشوهر پدرشوهر و میخواد رییس بازی دربیاره خونه مادرشوهرم

همیشه هم اونجاس یعنی خونه زندگی خودشو ول کرده ۲۴ ساعت خونه مادرشوهره و کارای اونو میکنه خیلی هم راضیه 

من خیلی دوست داشتم لااقل که فقط دو تا جاری هستیم و خواهرشوهرم ندارین یکم بیشتر با منم صمیمی میشد میرفتیم میگشتیم خرید میکردیم ولی حیف که زیادی مغروره اصلا ادم باهاش حال نمیکنه

انگار یادش دادن جاری خوب نیست و بهش رو نده

اخی یکی مثل خودم دیدم خیلیی خوبه واقعا ماهم یدونه خواهر شوهر داریم پایه عشق عشق مادر شوهرم از اون پا ...

دقیقا واقعا هم ک همه ی مادرشوهر ها و خواهرشوهر ها شبیه هم‌ نیستن مثل مال من ک فرشته اند و قطعا پسر فرشته ای هم تربیت کردند❤🧿🧿

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
خیلی عالی ،باید حرمت ا س، جاشون بمونه

ن گلم اون حرمت منو نگه نمیداره. تو حرفاش همش تیکه بم میندازه میخاد بهم تو حرفاش بگه زشت بد لباس  و پشت سرم خیلی حرف میزنه  ...... اما من ناراحت میشم ها اما جلوی خودش وانمود میکنم ک نفهمیدم . منم چون میبینم اینجوریه زیاد رو بش نمیدم. اون خیلی دعوتم میکنه و اسرار ک ما بریم مهمونی هاش ما‌نمیریم دعوتم نمیکنیم. میگم ولش کن این میخاد ما بریم راهش باز باشه بیاد . وقتیم میاد مثل ادم نیست ک همش میخاد از شوهرم بد بگه . قبل از تو عاشق یکی دیگه بود . همه حرف زندگیتونو ب مامانش میگه . منو خیلی تحویل میگیره تو ک نباشی و ......... ازین‌حرفا

جاریه من با خانواده همسرم قهره البته اونا هم خیلی عروس هاشونو اذیت میکنن و یه جورایی جاریم حق داره اما از زمانی که من بچه دار شدم تقریباً دوسالی میشه که خونه من هم نمیاد چون می‌دونه خونواده همسرم گاهی به ما سر میزنن تقریباً با ما هم قطع رابطه کرده حتی یه بار منو همسرم برای دیدنشون رفتیم با اینکه سرزده نرفته بودیم اما همون جلو در تا مارو دید گفت من جایی کار دارم و رفت من خیلی ناراحت شدم آخه بدون هیچ دعوایی با من هم سرسنگینه