ما دوتایم خیلی باهم خوبیم هرکی میبینتمون یه جوری نگامون میکنه مثلا اکثرا لباسامون سته هرجا برم براش وسایل اینا میخرم اونم همینطور چن روز پیش تولدش بود سوپرایزش کردم میخوام بدونم رابطتون چطودی در چه حده
متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه
منم یه دونه دارم فعلا عالی هرجا میریم فکرمیکنن خواهریم اون موقع ها هرروز عصر باهم بیرون بودیم ولی الان یا اون عصرادمیاد بالا یامن میرم پایین تو یه ساختمونیم ناهارو شامم باهمیم مثلا یه روز من میپزم یه روز اون😍😍😍
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی خوبه باهم صمیمی هستین ما دوتا جاری هستیم فعلا و دوتامونم خشک و رسمی هستیم باهم من اینجوری دوس ندارم وای خب جور نیستیم باهم الان ۵ ماهه نه اون زنگ زده نه من ۵ دقه هم فاصله خونمونه
چه جوری میشه با جاری صمیمی شد خیلی خوبه حتما خانواده شوهر خیلی خوبی داری پدر شوهر و مادرشوهر با کارهاشون اجازه نمیدن کسی با کسی صمیمی بشه تفرقه میندازن