2777
2789
عنوان

سیپروترون استات و ریزش مو

19587 بازدید | 58 پست

سلام دوستان من ریزش موی شدید دارم. وسط سرمم تقریبا خالی شده. دکتر بهم اسپیرونولاکتون و سیپروترون استات و سیپروترون کامپاند تجویز کرده. کسی این قرص ها رو مصرف کرده؟ ازشون برای ریزش مو نتیجه گرفته؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ساله خوردم تاثیر نداشت فقط صدتا بلا و مرض سراغم اومد تمام هورمان هام بهم ریخت  به عنوان کسی ...

خب چی کار کنم وایسم کچل شدنمو ببینم؟؟ الان وسط سرم قشنگ خالی شده

من خوردم اسپیروباید طولانی مصرف شه .پریودم بهم ریخته ولی موهام وپوستم بهتره

خدا خیرت بده جواب دادی❤

قبلش ریزش مو هم داشتی؟ ینی میخوام ببینم امید داشته باشم موهام با این قرص ها خوب شه

من استفاده میکنم پریودام قبلاً نامنظم بود الان درست شده ریزشم هم بعد چهار ماه استفاده یه کم کمتر شده

سلام عزیزم

مررسی جواب دادی❤

پر هم میکنه موها رو؟ جاهایی که کم پشت شده؟

خدا خیرت بده جواب دادی❤ قبلش ریزش مو هم داشتی؟ ینی میخوام ببینم امید داشته باشم موهام با این قرص ها ...

درحدکچلی بودم .ولی قرص اسپیرونولاکتون مصرف طولانی میخاد ۱سال ونیم مصرف میکنم دکترگف تا وقتی ازدواج کنی بخور.موزایدم داری؟

یه صلوات براعاقبت بخیریم بفرستین❤