2777
2789
عنوان

من فکر مکنم ثبات شخصیتی ندارم

890 بازدید | 6 پست

من یه دختر تقریبا تنها هستم که همسرم شبانه میاد خونه و صبح تا شب تنهام به همین خاطر مدام میرم خونه همسایه حتی با دشمنای خودم صحبت مکنم که جلب توجه شم اونا هم بعد از مدتی میزارن میرن چون دشمنم هستم کلا دنبال توجه هستم و از تنهایی در بیام به خاطر همین شخصیت مو له مکنم با هر کس ناکسی صحب مکنم به نظرتون چاره چیه ؟

خب چرا فکر میکنی تنهایی بده؟ سعی کن از تنهاییت لذت ببری وقتتو با چیزای دیگه پر کنی که نخوای با هرکسی ...

اخه مگن تنهایی مرگ زودرس میاره تنهایی ادم دیوونه مکنه به همین دلیل می ترسم!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مگن تنهایی مرگ زودرس میاره تنهایی ادم دیوونه مکنه به همین دلیل می ترسم!!

وا کی همچین حرفی زده 😳

اینکه با ادمای ناجور به هر قیمتی ارتباط بگیری از همه چی بدتره

کتاب بخون فیلم ببین ورزش کن به خودت برس وقتت پر میشه دیوونه هم نمیشی کلی چیز یاد میگیری

در زندگی همواره افرادی را در اطراف خود می‌بینیم که شخصیت و رفتار متفاوتی دارند  اما نکته مشترک این است که همه افراد دوست دارند که به نوعی ثبات شخصیت دست پیدا کنند. در واقع آن‌هایی که شخصیت باثباتی دارند، محبوب بوده و بیشتر افراد تمایل دارند با آن‌ها در ارتباط باشند. بنابراین آن‌ها می‌توانند ارتباط بیشتری با دیگران داشته ‌و به افزایش بهداشت روانی و ارتقای سلامت جسمی خود کمک کنند. اما در مقابل، بسیاری از افراد نیز شخصیت بی ثباتی داشته و دمدمی مزاج هستند. این افراد مستعد ابتلا به اختلال شخصیت مرزی و ضد اجتماعی هستند و با مشکلات زیادی در زندگی دست و پنجه نرم می‌کنند. از این رو مهم است که افراد بتوانند به نوعی ثبات شخصیت دست پیدا کنند

ویژگی های مقاله ثبات شخصیتی چیست؟

در این مقاله، شما شخصیت قوی خواهید یافت.

و با تمرین راهنمایی ها، آن را بیشتر و بیشتر رشد خواهید داد.

شخصیت یک الگوی معمول تفکر، احساس و رفتار فردی است که او را از یک انسان متمایز می کند.

برای ایجاد ثبات شخصیتی این مقاله را به صورت کامل مطالعه کنید:

https://zehn.ir/blog/ثبات-شخصیتی-چیست/

در زندگی همواره افرادی را در اطراف خود می‌بینیم که شخصیت و رفتار متفاوتی دارند اما نکته مشترک این است که همه افراد دوست دارند که به نوعی ثبات شخصیتیدست پیدا کنند.

در واقع آن‌هایی که شخصیت باثباتی دارند، محبوب بوده و بیشتر افراد تمایل دارند با آن‌ها در ارتباط باشند. بنابراین آن‌ها می‌توانند ارتباط بیشتری با دیگران داشته ‌و به افزایش بهداشت روانی و ارتقای سلامت جسمی خود کمک کنند. اما در مقابل، بسیاری از افراد نیز شخصیت بی ثباتی داشته و دمدمی مزاج هستند.