2777
2789
عنوان

سفره ی کرونا

298 بازدید | 39 پست

من باردارم ۵ ماهمه جمعه هفته پیش بعد از کلی وقت رفتم خونه ی مادر شوهرم یهو شوهر خاله ی و خاله ی شوهرم سر زده اومدن اونجا زیاد نزدیکشون نشدم ولی تو یه خونه بودیم و سر یه سفره نشستیم الان فهمیدیم که همشون کرونا گرفتن.اینقد استرس گرفتم همش دارم گریه میکنم که مریض نشم و بقیرو مریض نکنم کلا از خواب و خوراک افتادم به نظرتون بعد از ۷روز چقد احتمال داره منم گرفته باشم.تستم فعلا نمی‌خوام بدم چون هرکس داده مثبت شده اگرم چیزیش نبوده بعد تست افتاده تو خونه.به خاطر بچه ی تو شکمم برام دعا کنید

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش من تو بارداری گرفتم سخت بود ولی الحمدلله الان خوبیم

ان شاء الله نگرفتی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

دیروز آزمایشگاه بودم برای ازمایشای معده همسرم، اتفاقا چند نفر اومدن نتیجه کرونا رو بگیرن خانومه بهشون گفت منفیه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

رعایت کن غذاهای مقوی بخور تست هم ندادی لااقل از ریه هات عکس بگیر

نگران نباش عزیزم به اخبار بد گوش نده به هیچ عنوان❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
عزیزم اگر اونموقع قبل از علائمشون بوده شما نمیگیری نگران نباش

واقعا؟؟؟؟؟

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم

ان شاء الله هیچی نیست استرس برا نی نی خوب نیست آروم باش اگر دوست داشتی دارو امام کاظم زمستانه بخور تا سیستم ایمنی قوی شه تابستانه رازیانه داره ضرر داره 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.