2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیده نمیشد یا سایزهاش ۱ و ۲ بود اما باردار شدم یهویی. کلی هم قرص میخوردما

به من گفت باید مرکز ناباروی بری انقدر گریه کردم

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 
منم دیده نمیشد یا سایزهاش ۱ و ۲ بود اما باردار شدم یهویی. کلی هم قرص میخوردما

من هیچی نداشتم  تخمک طبیعیه اما فولیکول نه

چی بگم والله. گریه نداره که. خوب اینهمه ادم اطرافم ای وی اف کردن. تازه دوستم که تخمکم از یه خانم دیگه گرفتن. غصه نداره عزیزم. 

برای براورده شدن حاجتم‌یک‌ صلوات مهمانم کن💜

ببخشید خیلی غلط کرده هر کی این حرف و به شما زده نمیدونم چرا دکترا آدمی ناامید میکنن وقتی خودشون از دستشان کاری برنمیاد لااقل یه امیدی به آدم بدن دلگرم شیم 

امید به خدا 

بابا منم یه سری رفتم گفت فولیکول نداری یه سری رفتم گفت تخمک آزاد شده اصلا معلوم نیست اینا چی میگن خودتو بسپار به خدا دکترها خودشون از پس یه سرماخوردگی برنمیان میخوان نازایی رو درمان کنن

ببخشید خیلی غلط کرده هر کی این حرف و به شما زده نمیدونم چرا دکترا آدمی ناامید میکنن وقتی خودشون از د ...

حالم خرابه به خدا کلی معرفی کرد به درمان ناباروری و اینکه له دکتر خودم پیام دادم گفت اچ سی جی بزن و نشد ماه دیگه داروت عوض میکنم

حالم خرابه به خدا کلی معرفی کرد به درمان ناباروری و اینکه له دکتر خودم پیام دادم گفت اچ سی جی بزن و ...

به خدا منم سه سال این دکتر و اون دکتر چقدر قرص و دارو و آمپول آخر دکتراین نفهمیدن مشکل چیه دوستم منو برد پیش یه مامای خانگی اون دست زد رو شکمم و گفت مشکلت لوله هاته که بعد کورتاژ مسدود شده کلی بهم دلداری داد و گفت مطمئن باش باردار میشی اولش با خودم گفتم یه مامای بیسواد خانگی از کجا میدونه من لوله هام بسته هست ولی بعدش به دکتر گفتم چرا منو عکس رنگی نمیفرستی ببینم مشکلم چیه ؟رفتم عکس رنگی دیدم بببببببله حرف حاج خانم دقیق دقیق بود 

حالم خرابه به خدا کلی معرفی کرد به درمان ناباروری و اینکه له دکتر خودم پیام دادم گفت اچ سی جی بزن و ...

عزیزم شما هم حتما یه مامای قدیمی خانگی تو شهر تون پیدا کن برو پیشش انشالله نتیجه میگیری این دکترا رو ول کن آخر کار درمان نمیکنه که بماند کلی هم استرس وارد میکنن که  70 درصد ناباوری ها از استرسه

به دکتر پیام دادم گفت برو امپول بزن اچ سی جی شاید سنو خطا دیده باورتون میشه دکتره قران روی میزش بود و قران میخوند هم دید ٥ ثانیه گفت پاشو