2777
2789
عنوان

نذری که معجزه میکنه💖💖💖

| مشاهده متن کامل بحث + 137064 بازدید | 98 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چطوری

شیوه خواندن نماز از کتاب جمال‌الاسبوع سیدبن‌طاووس:

چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)

در رکعت اول بعد از حمد ۱۱ بار سورۀ توحید

در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱ بار سورۀ توحید

در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱ بار سورۀ توحید

در رکعت چهارم  بعد از حمد ۴۱ بار سورۀ توحید

بعد از سلام نماز دوم ۵۱ بار سورۀ توحید

۵۱ بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند

و سپس به سجده برود و ۱۰۰ بار «یاالله» بگوید و هرچه می‌خواهد از خدا درخواست کند.

پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمود:

اگر از خدا بخواهد که کوهی را نابود کند کوه نابود می‌شود؛ نزول باران را بخواهد به‌یقین باران نازل می‌شود؛ همانا هیچ‌چیز مانع میان او و خداوند نیست؛ خداوند متعال بر کسی که این نماز را بخواند و حاجتش را از خدا نخواهد غضب می‌کند.

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
خدا خیرت بده یادم انداختی

خیلی نماز خوبیه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
خوب شد یادم اوردی منم جواب گرفتم شکرخدا بخونم امروز قسمت شد...همون ک 10تا10تاحمد اضافه میشه؟

نوشتم تو ادامه چطوری هست

هر چند وقت یکبار میخونی؟

هر بار حاجتی دارم میخونم

یه بار که بعد از تموم شدن نمازیعنی ۵ دقیقه ام نشد که به حاجتم رسیدم

یکی دقیقا فردا شبش معجزشو دیدم

یکی هم به فاصله چند ساعت بعد

شیوه خواندن نماز از کتاب جمال‌الاسبوع سیدبن‌طاووس: چهار رکعت (دو نماز دورکعتی) در رکعت اول بعد از ...

مرسی میشه خوندین تهش اسم منم بگین ک حاجت روا شم 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
شیوه خواندن نماز از کتاب جمال‌الاسبوع سیدبن‌طاووس: چهار رکعت (دو نماز دورکعتی) در رکعت اول بعد از ...

ایشاا، همه حاجت روا بشیم.آمین.

خانوما برا دفع بلای کرونا هم بخاطر جون خودتون و عزیزانتون دعا کنین.

هر بار حاجتی دارم میخونم یه بار که بعد از تموم شدن نمازیعنی ۵ دقیقه ام نشد که به حاجتم رسیدم یکی د ...

من این نمازو خوندم یه بخشش رو فراموش کردم حالا میخوام امروز بخونم اگه خدا بخواد

چطور چله یاسین؟؟

چله نبود 

۶ روز هر روز یاسین میخونی و یه صدقه کنار میزاری بعد صدقه هارو میزاری لای قران تا حاجتت که روا شد میدی فقیر 

یا روز یکشنبه یا پنج شنبه شروع میکنی حاجت گرفتی یاسین هفتم رو میخونی 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
مرسی میشه خوندین تهش اسم منم بگین ک حاجت روا شم 

اگه خوندم حتما عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز