marisani مدیر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 597 عنوان سوختگی با اب جوش | مشاهده متن کامل بحث + 7039 بازدید | 49 پست بچه م سه سالشه با اب جوش ی مقدار از کتفش سوخت بردیم دکتر پوستشو کند ی پماد داد،ب نظرتون عفونت میکنه؟ چندروزه خوب میشه؟ 1399/04/26 | 03:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marisani مدیر استارتر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 597 من اطلاعات ندارم راجبش اما براش آیت الکرسی خوندم انشالله خوب میشه هرچ زودتر ممنون عزیزم
ال۶۱ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 الان چطوره عزیزم؟ اصلا نگران نباش دست بچه ی خودمم تااین حد سوخته بود توکل به خدا ان شالله که زود خوب بشهبرای شما چقدر طول کشید تا پوست جدید اورد؟ و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
marisani مدیر استارتر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 597 توکل به خدا ان شالله که زود خوب بشه برای شما چقدر طول کشید تا پوست جدید اورد؟ تقریبا 3 هفته عزیزمانشاالله ک پسر گلت خوب میشه ب زودی
ال۶۱ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 563 تقریبا 3 هفته عزیزم انشاالله ک پسر گلت خوب میشه ب زودی ان شاللهممنون که به سوالاتم جواب دادیان شالله تمام بچه ها صحیح و سلامت باشن همیشه و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
marisani مدیر استارتر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 597 ان شالله ممنون که به سوالاتم جواب دادی ان شالله تمام بچه ها صحیح و سلامت باشن همیشه خواهش میکنم گلم.. مادرها همیشه نگرانن بااین سوال پرسیدن شاید کمی آروم بشنآمیییییییین❤️