2777
2789
خداکنه خوب بشه بچه م جاش نمونه ،همه این کارارو میکنم مرسی عزیزم

حتما تمیز باشه دستات

هرکار میکنی ی گاز بردار بنداز.تو هر تعویض ۳تا گاز استفاده میشه

ب مشکل خوردی بهم بگو

دخترم عید رو پاش آبجوش ریخت ۲ سالش نبود هنوز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما تمیز باشه دستات هرکار میکنی ی گاز بردار بنداز.تو هر تعویض ۳تا گاز استفاده میشه ب مشکل خوردی ب ...

مرسی عزیزم ب سختی عوض میکنم پانسمانشو نمیزاره اصلا،از سوختگیش هنوز اب میاد دختر شماهم اینجوری بود؟امروز پماد الفا گرفتم دوستان گفتن بهتره..

مرسی عزیزم ب سختی عوض میکنم پانسمانشو نمیزاره اصلا،از سوختگیش هنوز اب میاد دختر شماهم اینجوری بود؟ام ...

آره آب میده تا چندروز این جزو مراحل اصلیه

آلفا شنیدم تعریفشو اما باید بدونی که روی زخم باز استفاده میشه یا نه

دخترمنم نمیزاشت...جیگرم خون میشد موقع تعویض

یادت نره تو حموم تعویض نکنی

دخترم تا مدتها ب در حموم نزدیک نمیشد یا میبردیم فقط جیغ میزد

پاسنسمانشو مرتب بااصول کامل بهداشتی تعویض کن چیزی نمیشه

مرسی عزیزم ب سختی عوض میکنم پانسمانشو نمیزاره اصلا،از سوختگیش هنوز اب میاد دختر شماهم اینجوری بود؟ام ...

سلام عزیزم بچه شما چقدر طول کشید خوب بشه من رو پای پسرم چای داغ ریخت تهران نبودم بیمارستان سوختگی اونجا نبود اورژانس بهم یه پماد داد امروز که تهران بردم بیمارستان سوختگی کلی منو ترسوند که عمیق هست و ممکنه جراحی پیوند پوست بخواد از نگرانی خوابم نمیبره

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
سلام عزیزم بچه شما چقدر طول کشید خوب بشه من رو پای پسرم چای داغ ریخت تهران نبودم بیمارستان سوختگی او ...

سلام عزیزم ینی تااین حد سوخته😨بچه ی من کلا پوست روی شانه ش رفته بود بردم فقط پانسمان کردم ب محض اینکه عفونت‌ رقت دیگه پانسمان نکردم.. دوتا پماد آلفا واون یکی نمیدونم چی بود قاتی کردم باهم خوب خوب شد

سلام عزیزم بچه شما چقدر طول کشید خوب بشه من رو پای پسرم چای داغ ریخت تهران نبودم بیمارستان سوختگی او ...

میشه عکسشو بفرستی برام 

عزیزم نترس بعضیها فقط میترسونن

سلام عزیزم ینی تااین حد سوخته😨بچه ی من کلا پوست روی شانه ش رفته بود بردم فقط پانسمان کردم ب محض این ...

والا اول گفتند جراحی میخواد بعد گفتند پانسمان خارجی بزارید خوب میشه فعلا هم گفتند یک هفته دو تا پماد را قاطی کنیم بزنیم بعد ببریم برای پانسمان خارجی

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
میشه عکسشو بفرستی برام  عزیزم نترس بعضیها فقط میترسونن

نمیدونم عکس چطور بفرستم

میشه عکسشو بفرستی برام  عزیزم نترس بعضیها فقط میترسونن

فرستادم عزیزم البته این مال همون روز هست که بردم بیمارستان قبل از این پمادها