2777
2789
انشالا ک نه فک کنم هی باید پانسمانشو عوض کنی خاهر زاده منم اینجور شده بود قربونش برم رو مچش بود تا ...

خیلی شیطونه ماشاالله ،تمام مشکلم عوض کردن پانسمانه و میترسم انقد باماشیناش بازی کنه خوب نشه ،خواهرزاده تون چقد طول کشید خوب شد؟

من بچم چندروزپیش فلامس چای اب گرم ریخت روسروصورتش اب زدم به سرش سریع کرم زینک اکسایدزدم الان بهتره یکم اب میادازسرش امانمیدونم ازچیه هنوحمام نبردم منظرم یه هفته بشه بعداببرم حموم که اذیت نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی شیطونه ماشاالله ،تمام مشکلم عوض کردن پانسمانه و میترسم انقد باماشیناش بازی کنه خوب نشه ،خواهرزا ...

یادم نیس ولی یه هفته ایی بود فک کنم

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
عزیزم عسل هم مثل آبه رو آتیش من تو خوابگاه آب جوش رو برگردوندم رو شکمم و گوشت ام جزغاله شد از اونجای ...

مابردیم دکتر پانسمان کرد..میترسم بچه م ضعیفه عفونت کنه😢

اول با آب ولرم با صابون بچه آروم بشور بعد با سرم شستشو تمیییییز بشور(خسیسی نکن) بعد با گازاستریل خ ...

خداکنه خوب بشه بچه م جاش نمونه ،همه این کارارو میکنم مرسی عزیزم

من بچم چندروزپیش فلامس چای اب گرم ریخت روسروصورتش اب زدم به سرش سریع کرم زینک اکسایدزدم الان بهتره ی ...

انشاالله خوب بشه زودتر ،خیلی مواظب بچه هامون باشیم😢

خیلی میترسم البته الان بهتره به سرش دست نمیزنم فقط همن یباربه سرش پمادزینک اکسایدزدم ممنونم ان شاالل ...

کاش ی دکترم میبردیش عزیزم خیالت راحت بشه  ولی همین پمادی ک دوستان گفتن آلفا بزن نتیجه گرفتن..من ازاین میترسم نزاره پانسمانشو عوض کنم وب دستش فشار بیاد بدتر بشه