2777
2789
عنوان

گوشیتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 146 پست
سلام سوالم کاملا بیربطه اما برنامه نویسی دورش چن ماهه ؟؟ من دیپلم ناقصم میشه برم ادامه بدم ؟ و اینک ...

اول بگو گوشيت چيه  

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
من گوشیم ساده نیست که هزار تا برنامه نصب کردم فقط اندرویید یا ایفون بودنش مشخصه مدل گوشی دیده نمیشه& ...

منم و بگو 

حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت :  مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟  و اينگونه بود كه عشق آغاز شد      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون😔  واسه اینکه دو نفر بگن خوشبحالت  دروغ  به چه قیمتی اخه

اى بابا

من توضيح دادم واسه شکلات که فک نکنه من خيلى پول دارم

همش هديه س  

کى دروغ ميگه اى خدا واسه گوشى

دیگه بابت دروغ ادامه نمیدم ولی اینو بگم اصن کم بودن بد بودن نیست من خیلی خوبم ولی زمانی پول نداشتم گوشی بخرم یه نوکیای ساده شکسته استفاده میکردم که صفحه اش هم شکسته بود اصنم خجالت نمیکشیدم همسایه هام پولدار بودن پیش اونا با عشق درمیاوردم زنگ میزدم تازه یهو میرفتتتو بلندگو اوووه خیلی بامزه بود

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
دیگه بابت دروغ ادامه نمیدم ولی اینو بگم اصن کم بودن بد بودن نیست من خیلی خوبم ولی زمانی پول نداشتم گ ...

منم هنوز گوشيه داغون قديممو دارم و هيچ دليلى بر خجالت

نيست

دیگه بابت دروغ ادامه نمیدم ولی اینو بگم اصن کم بودن بد بودن نیست من خیلی خوبم ولی زمانی پول نداشتم گ ...

مسخره نمیکردن؟ یا نمیدونم اینکه یه جوری نگات کنن  

من دوستام اینطوریه گوشیم اگه تو یه زمینه ای مشکلیم نداشته باشه هی مدل پایین بودنشو ب رخم میکشن  همشونم آیفون دارن

سلام سوالم کاملا بیربطه اما برنامه نویسی دورش چن ماهه ؟؟ من دیپلم ناقصم میشه برم ادامه بدم ؟ و اینک ...

گلم من جدا حسابداری خوندم ولی من تابستون اموزشگاه حرفه ای رفتم هزینه اش فک کنم ۲۰۰/۳۰۰ بود فک کنم الان دقیق نمیدونم شهر به شهر فرق داره فک کنم

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
مسخره نمیکردن؟ یا نمیدونم اینکه یه جوری نگات کنن   من دوستام اینطوریه گوشیم اگه تو یه زم ...

بيخيال بابا ارزش آدمى به خودشه نه به مدل گوشيش

وای فقط اومدم سر بزنم کار دارم که یکی یکی بگم ماله تو اندرویید نشون میده 

iOS 

حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت :  مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟  و اينگونه بود كه عشق آغاز شد