2777
2789
عنوان

گوشیتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 146 پست
منم هنوز گوشيه داغون قديممو دارم و هيچ دليلى بر خجالت  نيست

همین که با عشق زندگی میکنم برام  بسه بخدا الان گوشیم خراب شده قدیمی رو استفاده میکنم بخدا صفحه اش تیکه تیکه هست 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
مسخره نمیکردن؟ یا نمیدونم اینکه یه جوری نگات کنن   من دوستام اینطوریه گوشیم اگه تو یه زم ...

برا خودت بزرگ کردی نقطه ضعفت هی به مغزت میده با عث میشه ناراحت بشی  من خیییلی بیخیالم من هروقت گوشی مدل بالا بخرم بیشتر ازم میترسن بعضی ها منو بلاک هم میکنن خندم میگیره

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی برام اندرویید افتاده

من منظورى ندارم ميگم شايد برا اون هاى كه گفتي دروغ گفتن هم اشتباه نشون داده همين عزيزم 

عكس گزاشتم از اسم گوشيم من

حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت :  مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟  و اينگونه بود كه عشق آغاز شد      
من منظورى ندارم ميگم شايد برا اون هاى كه گفتي دروغ گفتن هم اشتباه نشون داده همين عزيزم  عكس گز ...

اره دیدم الان تو تعجم باور داری دارم حذف نصب میکنم شایدم 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
میشه با یه گوشی دیگه ورود بزنی؟؟؟؟

الان در دسترسم ندارم عزيزم 

الان منو چي نشون ميده درست نشد ؟

حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت :  مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟  و اينگونه بود كه عشق آغاز شد      
الان در دسترسم ندارم عزيزم  الان منو چي نشون ميده درست نشد ؟

باز اندرویید نشون میده Apandroid اینجوری نوشته نمیدونم درست نوشتم یانه خیلی وقت پیش استفاده میکردم نمیدونم شاید قاطی کرده پس یا اونایی که درست نشون میداد دروغ گفتم ولی بعضی ها ایفون نشون میداد

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
گلم من جدا حسابداری خوندم ولی من تابستون اموزشگاه حرفه ای رفتم هزینه اش فک کنم ۲۰۰/۳۰۰ بود فک کنم ال ...

منم می‌خوام برم آموزش ببینم کجا باید بری برا آموزش و اینکه درآمدش خوبه؟؟ دورش چقدره

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
منم می‌خوام برم آموزش ببینم کجا باید بری برا آموزش و اینکه درآمدش خوبه؟؟ دورش چقدره

من برا سرگرمی خوندم بابت کار هم اصن استفاده نکردم اینجا یه فنی حرفه ای خصوصی بود رفتم

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام