2777
2789
عنوان

گوشیتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 146 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیدی

برنامه نویسم گلم اینجور چیزا خیلی ساده هست فهمیدنش اینم درجواب اونایی که میگن به خودمم شک دارن چند تاشو نگاه کردم دوتاش دروغ بود والسلام 

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
گوشی خوبی فقط یذره سنگین  اینکه مثل همه نیس خوبه من راضیم  یعنی من واسه همه چیز همینطوری ...

بله کاملا با حرفتون موافقم الان فامیلای ما همه سامسونگ یعنی هیچ کدوم مارک دیگه ای ندارن همه فقط سامسونگ من فقط شیائومی

برنامه نویسم گلم اینجور چیزا خیلی ساده هست فهمیدنش اینم درجواب اونایی که میگن به خودمم شک دارن چند ت ...

چجور ميفهمي به منم ياد بده 

حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت :  مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟  و اينگونه بود كه عشق آغاز شد      
برنامه نویسم گلم اینجور چیزا خیلی ساده هست فهمیدنش اینم درجواب اونایی که میگن به خودمم شک دارن چند ت ...

ای پی چک میکنین در نظر بگیرید من با لبتاپ میام  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

کى دروغ ميگه اى خدا واسه گوشى

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  

سلام سوالم کاملا بیربطه اما برنامه نویسی دورش چن ماهه ؟؟

من دیپلم ناقصم میشه برم ادامه بدم ؟ و اینکه کجا برم؟؟برای آموزش 

هزینش چقدره؟؟ ممنونتم میشم جوابمو بدی

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗