خانوما کی کتاب تست و کتاب های کمک اموزشی دهم تجربی میشناسه که خیلی عالی باشه ؟؟؟؟؟؟ و همینطور سایت های خوب درسی و برنامه درسی خوب برای تجربی؟ نیخوام پزشکی بزنمااااااا چیزای خوب معرفی کنید کتاب سطح پایین نباشه . کتابای سطح بالا .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
فیزیک سطح بالا میخوای نردبام ولی الکی سخته واسه کنکور خیلی سبز فیزیک دهم خیلی خوبه
عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))