2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید بیچاره شدم بدبخت شدم

1343 بازدید | 37 پست

بچه ها توی روبیکا با شما رلم بودم ( حسین ) بعد باهام دفچعواش شد و گفت از شمازه من خارج میشی داخل روبیکا بعد منم گفتم باشه قرار شد تا شب برم ولی دیدم پیام داده میگه ی رباط وویروس وارد روبیکا کردم ( وارد همون اکانتی ک من داخلش بودم با شماره اون ) بعد میگه اگه از روبیکا خارج نشی سریع هکت می کنه . بعد منم ۵ دقیقه بعدش از روبیکا خارج شدم . بعد شب دیدم یکی از دوستاشک وویروس و وازد کرده بود بهم پیام داده میگه این رباطه کلی عکس و فیلم ازت گرفته و کارش پخش کردن عکس و فیلم هات هست منم بهش گفتم یجور جلوی ربازط و بگیره ولی فعلا جواب نداده 😱😱😱

بدبخت شدم بیچاره شدم اگه عکسو فیلم هام پخش بشه چی ؟ 😱😱😱😱

ی راهی بگید .باخودش حرف نمیزنم ولی با ددستش حرف میزنمولی جواب نمیده 😩😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه نمی دونمولی میگه اگه برگردی گوشیت میسوزه 🥺🥺🥺

منم نمی دونم اگه ب روبیکا برگردم می سوزه گوشیم یا اگه با شماره اش برگردم 🤦‍♀️

فک کنم منظورشبا شماره خودش بود هست نمی دونم جواب نمیده ک بپرسم ازش 

وایییییییییی خدااااااااا

آخه من سنم کمه پبعدش هم پدر و مادرم نمی دونن پاگه عکس و فیلم هامو ببین چی 

دارن میترسوننت بهش بگو اگ ی عکسم پخش بشه با پلیس فتا پدرتونو درمیارم اگ بخوای ی بار دیگ پیام بدی ازت شکایت میکنم 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

هرکه بوده فیلمت کرده 😅🤣

روبیکا ایرانیه یک و کشور دیگه قابلیت هک نداره 

دو ویروس تو نرم افزار نمیفرستن و نمیشه کلا چون یکی دیگه ساخته 

سه نت فرستنده هست اگه کلی عکس فیلم باشه که نتت تنوم شده بود😅

فیلم شدی 

آخه من سنم کمه پبعدش هم پدر و مادرم نمی دونن پاگه عکس و فیلم هامو ببین چی 

چون میدونن سنت کمه دارن میترسوننت دیگ. تو بهش بگو عکسام پخش کن وتهدیدم کن تا منم ازطرریق پلیس فتاپیگیری کنم دیگ حساب کاردستش میاد ک حرف مفت نزنه.انقدساده نباش دخترعکس پخش نمیکنن ک. باهمین پیامایی ک تهدیدت کردن میتونی بری فتا شکایت کنی فتاهم حتی نمیذاره پدرمادرت خبرداربشن کاملا پیگیریشون محرمانس

آخه وقتی حسین بهش گفته از روبیکا خارج شد دیگه چرا باید بیاد ب من پیام بده بگه عکسات دست منه ؟ 

بهس بگو ی عکسمو بفرس 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀