2777
2789
عنوان

گذاشت رفت با این حال بد من

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 68 پست
حساس نشو عزیزم اینجوری که به روش بیاری تازه قایمکی کارشو ادامه میده تو دورادور حواست بهش باشه ولی ا ...

خودش میگه مغر ر خوردم زندگیمونو خراب کنم زندگی ب این خوبی رو 

خیلی می ترسم واقعا 

می ترسم شوهرم از چنگم در بیارن 

می ترسم غر زدن هام کار دستم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مجبور شد  نمی خاست خیانت کنه

هیچوقت

هیچکس

مجبور به خیانت نیست

خیانت یه انتخابه

نه یه اجبار...

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
خیلی پست بود واضح برلم گفت ک چیشد بینشون بعدم میگفت خالمه غریبه ک نبوده نمیددنی چه ضربه ای خوردم&nbs ...

کلا بعضیا عین خیالشون نیس انگار ن انگار...

من بااینکه نیدونستم با همه رابطه داشته حتی با دوست مادرش،باهاش رابطمو شروع کردم و بعدشم ب خودم خیانت کرد و تازه فهمیدم😕

حساس نباش همین خیلی بده 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
کلا بعضیا عین خیالشون نیس انگار ن انگار... من بااینکه نیدونستم با همه رابطه داشته حتی با دوست مادرش ...

خیلی گذشته ی بدی شد برام همسرمم میدونه چون از لج اون بدون ذره ای شناخت باهاش ازدواج کردم و عاشقانه دوسش دارم چون مرد

بچه ها واقعا نمی دونم ، گیر دادنم الکیه یا نه ولی خیلی بدی دارم 

اصلا از اینکه همسرم خوشگل باشه یا تو اینستا انلاین باشه و دیگران بگن خوشگل شدی بدم میاد