2777
2789
عنوان

گذاشت رفت با این حال بد من

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می ترسم اخه

عزیزم به هر چیز منفی ک فکر کنی واقعا سرت میاد دیگه از این فکرا نکن اخه انلاین بودن و سین کردن ک دلیل نمیشه بخدا زندگیامونو خودمون با این فکرای غلط و غر زدنامون خراب میکنیم ب نظرم ازش معذرت خواهی کن جدا اگه شوهرت ب تو اینحوری گیر میداد خودت چ حسی بهت دست میداد

عزیزم به هر چیز منفی ک فکر کنی واقعا سرت میاد دیگه از این فکرا نکن اخه انلاین بودن و سین کردن ک دلیل ...

خب اخه می دونی چیه عزیزم درست میگی

ولی من با پسرای فامیل حرف نمی زنم چت نمی کنم عکس خودمو نمی زارم

شوهرم یکی از فامیلاش روش چشم دارن حتی چند بار می خاست عروسیمون و رابطمونو بهم بزنه 

شوهرم حتی جواب اونو مبده

خودش میگه مغر ر خوردم زندگیمونو خراب کنم زندگی ب این خوبی رو  خیلی می ترسم واقعا  می ترس ...

چون تجربشو داشتی میترسی...اشکال نداره عزیزم بجای اینجور فکرا و غر زدنا یجوری زندگیتو ادامه بده که شوهرتو کسی نتونه بگیره ازت بهترین شو جوری که ملکه ی ذهنت بشه کسی جز تو نمیتونه واسه شوهرت انقدر خوب باشه

بعدشم  راست میگه اگه زندگیتون خوبه و شمارو خیلی دوست داره چرا باید بره سراغ کس دیگه

همیشه خوشبین و مثبت اندیش باش

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…
خب اخه می دونی چیه عزیزم درست میگی ولی من با پسرای فامیل حرف نمی زنم چت نمی کنم عکس خودمو نمی زارم ...

اها خب اینا رو هم میگفتی خدایی شوهر من اگه جواب میداد چشاشو الان در اورده بودم خخخخ 

باهاش صحبت کن بگو که حس خوبی نداری اما جوری ک بهش برنخوره