2777
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 38 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پسر من 3ماه کولیک داشت یعنی واقعا سرویس شدما تا خود صبح تو بغلم بود باید تکونش میدادم . عزیزدلم فقط صبور باش عصبانی نشو اون زبون نداره بگه کجاش درد میکنه ببرش دکتر قطره کولیکز میده یادت باشه داروهاشو حتما خارجی بگیر

من موندم میترسم تو اقدامم بچه بیارم خیلی دوست دارم بچه بیارم آخه تنهام از طرفی میترسم بچه بیارم میترسم از پسش بر نیام میترسم شب دل درد بشه چه جوری بفهمم دل درده چی بدم بهش یا موقعه شیر دادن میترسم خفه بشه دکترم میگه بهتره زود بچه بیاری 

ببرش متخصص اطفال

البته بچه من هم زیاد دلپیچه می گرفت

من زیره سیاه در آب می ریختم میذاشتم چند دقیقه می جوشید بعد با یک پارچه تمیز تفاله ها رو می گرفتم و آب زیره سیه با قطره چکون در حد ۱۵ سی سی بهش میدادم

خیلی تاثیر داشت

دکتر هم قطره دایمتیکن داده بود ان هم تاثیر خیلی خوبی داشت

برا کاهش رفلاکس و کاهش دلپیچه حتما بعد از شیرخوردن آروغ بچه بگیر

بخدا دل درد فقط سانس اوله اینقد سختی داره که اون سه ماه هیچه😞

فقط بچه در حدی بشه از آب گل دربیاد به بعدش ترسم شاید بریزه فقط اولش سخته اصلا تجربه ندارم به بچه داری حتی عاروق بچه بلد نیستم بگیرم میترسم بغلش بگیرم دارم دیونه میشم باخودم میگم کاشکی ازدواج نمیکردم خودم تنها زندگی میکردم 

بچه من دوساله شه دهن مو سرویس کرده بخدا بچه داری فوق العاده سخته.

موندم دکترم میگه بچه بیار شوهرمم بچه میخاد منم میترسم دوست داشتم خونم نزدیک مادرم بود کمکم می‌کرد ولی مادرم اون طرف شهره پسر شده تنها نمیتونه بیاد منم این طرف شهرم هیچ تجربه ی هم ندارم حتی بلد نیستم پوشک ببندم

موندم دکترم میگه بچه بیار شوهرمم بچه میخاد منم میترسم دوست داشتم خونم نزدیک مادرم بود کمکم می‌کرد ول ...

خدابزرگه خب شما می تونی یه ماه اول وبری کلا خونه ی مامانت بمونی تا یاد بگیری.بعدشم بیای خونه خودت