2821
2789
عنوان

گریه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 38 پست
خدابزرگه خب شما می تونی یه ماه اول وبری کلا خونه ی مامانت بمونی تا یاد بگیری.بعدشم بیای خونه خودت

شوهرم مگه میزاره میگه باید زن تو خونه خودش باشه ولی خواهرم 2 ماه خونه مامانم بود شوهرش خوبه ولی شوهر من نه دست به سیاه سفید نمیزنه انگاری مرد سالاری میکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهرم مگه میزاره میگه باید زن تو خونه خودش باشه ولی خواهرم 2 ماه خونه مامانم بود شوهرش خوبه ولی شوهر ...

خب حداقل ۱۰روز و که باید بری خونه مامانت.رسم ندارید؟بعد ۱۰روز مامانت وبیار ۱۰روز پیشت بمونه

لاغر هم شدی تو این 3 ماه

افتضاح شده بودم 50کیلو .. هر کی منو میدید میگفت شبیه اتیوپیا شدی . نه خواب داشتم نه غذا میخوردم . کلا یک وعده اونم شب شام میخوردم . تو اون 3ماه من خودمو با شیرینی کام و ابمیوه زنده نگه داشتم

شوهرم مگه میزاره میگه باید زن تو خونه خودش باشه ولی خواهرم 2 ماه خونه مامانم بود شوهرش خوبه ولی شوهر ...

ببین عزیزم از همین الان باشوهرت صحبت کن بگو من زیاد وارد نیستم به خاطر بچه باید حداقل دوهفته خونه مامانم اینا باشم تا یاد بگیرم.بعدش هم بگو باید کمکت کنه

ببین عزیزم از همین الان باشوهرت صحبت کن بگو من زیاد وارد نیستم به خاطر بچه باید حداقل دوهفته خونه ما ...

حتما میگم ولی اخلاقش میدونم کارنمیکنه خیره میشه بهت بهش محل نزاری هیچی نمیگه کار میمونه همچنان تا چند روز از آخرم من بلند میشم انجام میدم

حتما میگم ولی اخلاقش میدونم کارنمیکنه خیره میشه بهت بهش محل نزاری هیچی نمیگه کار میمونه همچنان تا چن ...

مث منی.خب کار ما از بقیه سختره ولی خب خداکمکت می کنه اگه بچه ت آروم باشه مشکل زیادی نداری .ببین ۶ساعت حتما باید بخوابی ۳ساعتم برا کار خونه بقیه روز هم بچه رو نگه دار.ولی خب نباید تا ۴ماه زیاد به کار خونه گیر بدی سختت میشه

مث منی.خب کار ما از بقیه سختره ولی خب خداکمکت می کنه اگه بچه ت آروم باشه مشکل زیادی نداری .ببین ۶ساع ...

خیلی بهم شوهرم  وصله دیونم کرده ازخدا میخام بچه سالم و آروم باشه تا بتونم از پسش بربیام