2777
2789
تو فامیل قطعا اما خیلیاشون خیانت میکنن مگه مرد نیستن اونا

نگفتم که کلا خیانت نمیکنن😐😐😐گفتم اکثرا ادما چشم و دل پاکین 

چرا گارد میگیری الکی😁

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جمله رو یادت باشه که همه مثل هم نیستن کلی نگیر 😘

اتفاقا من چون هر روز حداقل با ۵۰ یا ۶۰ نفر سروکار دارم اینارو گفتم من دو ساله اینجام و هر روز همینقدر آدم میبینم !!! 

واسه همین گفتم .  

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

عزیزان من دیدتون رو بازدتر کنید

قرار نیست توی هر قوم و طایفه ای همه مثل هم باشن نظرات و توقعات آدما متفاوته

مثلا توی خانواده شما میشه همه مثل هم رفتار کنند و مثل هم بپوشند و نظراتشون مثل همه باشه؟صددرصد نه 

چرا؟چون نظر یا توقعات تو با خواهر یا برادرت فرق میکنه

قرار نیس ک کل خانواده کپی از هم باشند

خوشبختم‌گلم🌷رسم حهیزیه شون چطوریه؟

به همچنین 😊والا ما رسم مون این هست که وسیله بزرگ ها همه باید داماد بخره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اتفاقا من چون هر روز حداقل با ۵۰ یا ۶۰ نفر سروکار دارم اینارو گفتم من دو ساله اینجام و هر روز همینقد ...

والا ما هم هر شهری میریم از نطر رانندگی و بد دهنی توهین کردن ........ از لرا جلو زدن . هر جا باشی ادم خوب و بد داره دلیل نمیشه بگی همه لرا بدن 😊

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
نگفتم که کلا خیانت نمیکنن😐😐😐گفتم اکثرا ادما چشم و دل پاکین  چرا گارد میگیری الکی😁

گارد نگرفتم عزیزدلم هستن چشم و دل پاک اما کاملم نیستن قطعا نمی تونیم بگیم هیچ مردی تو دنیا خیانت نمیکنه 

اون خراب شده نکهبان و منشی نداره بدون قبض پذیرش ندن؟!

کلا مستقیم میان سمت اتاق پزشک 

نه چون دولتیه فقط یه پذیرش داره نگهبان نداره 

پذیرش هم سعی میکنه دهن به دهن نشه واسه همین وقتی مستقیم میان سمت اتاق پزشک چیزی نمیگه تا خوب که با ما دعوا کرد بعد با دستای باز ..همون ژست پشت بازو بزرگ های ورزشکار منظورمه!!! اون حالتی میبرنشون سمت صندوق تا ویزیت بدن.

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎