2777
2789
کسی چیزی در مورد لر چهارمحال بختیاری چیزی میدونه؟چطور‌آدمایین؟

من بختیاری هستم اهل چهار محال اونجا هم خوب وبد داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پوشش بازی داری بنظرم خیلی اذیت میشی یا باید پوششت عوض کنی یا همیشه حرف میشنوی لرها سنتی هستن و ش ...

اتفاقا میگن نسبت به قومیت دیگه دختراشون عادی میپوشن خیلی سختگیر نیستن ولی بالاخره هر مرد ایرونی ازهر قومیتی غیرتی هستش☺

اگه پوشش بازی داری بنظرم خیلی اذیت میشی یا باید پوششت عوض کنی یا همیشه حرف میشنوی لرها سنتی هستن و ش ...

آها اینطور نیست من لرم دورود زندگی میکنم زنداداشام و خودمون با بلوز شلواریم تو خونه بیرونم والا مچ پامون معلومه اصلانم این چیزا نیست بیا برو تو خیابون ببین چ دخترایی پلنگی درمیان

اتفاقا میگن نسبت به قومیت دیگه دختراشون عادی میپوشن خیلی سختگیر نیستن ولی بالاخره هر مرد ایرونی ازهر ...

نه من دیدم روحجاب هم ازادن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چرا چیشده عسلم؟

از نظر فرهنگی خیلی متفاوت هستن و پذیرش چیزی توشون پایینه مثلا اگه اشتباهی دارن با توهین هم که شده میخوان زور بگن و کار خودشون رو بکنن 

خیلی وقتا قانون اینجا معنایی نداره مثلا توی رانندگی یا حتی سر کار هم همینطور چن همه چیز رو طایفه طایفه بازی میکنن و وقتی به بی قانونی اعتراض بشه حتی به تهدید هم می رسه که چمیدونم میگیریم غریب کشت میکنیم! تا این حد !!!

من اینجا پزشکم توی درمانگاه دولتی همین امروز یکی اومد دلش نمی خواست ویزیت بده!!! گفتم باید ویزیت بدی نمیدونم چطور می دونست مال خرم آباد نیستم همون جمله تهدید رو گفت!!! 

کلا به شدت دعوایی و عصبی هستن .و...

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
اتفاقا میگن نسبت به قومیت دیگه دختراشون عادی میپوشن خیلی سختگیر نیستن ولی بالاخره هر مرد ایرونی ازهر ...

نسل جدیدشون خیلی فرق دارن اما بازم حرفهای اطرافیان روشون تاثیر میزاره شوهرم فقط تو شهر خودش سختگیری میکنه من همیشه میگم از پلیس راه شهرشون میزنیم بیرون میشه یه چیز دیگه 😂😂😂😂 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
از نظر فرهنگی خیلی متفاوت هستن و پذیرش چیزی توشون پایینه مثلا اگه اشتباهی دارن با توهین هم که شده می ...

این جمله رو یادت باشه که همه مثل هم نیستن کلی نگیر 😘

[QUOTE=146052641]منم به تازگی عروسشون شدم خیلی سخت با عروس غریبه راه میان زیاد مهمان دوست نیستند یکم طبع سردی دارن ...[/QUOTE با کدوم لرا وصلت کردی 🤔🤔

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔