2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار از یه لر می‌خواستیم ماشین بخریم، کلی تعریف کرد که بیرنگ و.... شوهرم بهش گفت یه شخصی چندماه پیش ازمون کلاهبرداری کرد لر بود و اینا ما بدبین شدیم، طرف گفت آره بعضیاشون الن و بلن ولی همه اینطوری نیستن و من آشنا دارم دادگستری کارت راه بیوفته.... خلاصه کارشناس آوردیم سر ماشین قبل از خرید فهمیدیم کلا ماشین چپی بوده 😑😐 راستش من دیگه دلم تیره شد 

❤️❤️❤️

وقتی دو.نفر از دو فرهنگ متفاوت ازدواج می کنن..باید پذیرای تفاوت های همدیگه باشن و انعطاف بیشتری نشون بدن..این هیچ ربطی به خوب بودن یا سر بودن یا بد بودن کلی یک قوم یا مردم یک شهر خاص نداره..همه بنده خدا هستن و محترم..فقط با تفاوت های خیلی بیشتری ممکن مواجه بشید..اگر هم خانواده ها دو تا شهر یا استان مختلف زندگی کنن..باز شرایط سخت تره و صبوری بیشتر می خواد...

تازه هر طایقه و بعد هر خانواده ای هم ی مدل😂😂😂والا من حتی درمورد دوخانواده هم نمیتونن کلی نظر بدم ...

دقیقا😁اصن نمیشه کلی گفت.ولی لرا کلا عشقن.خاکی و مهمون‌نواز و ساده.اینارو خیلیا میگن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من خودم لرم😔 لرها دعوا خیلی میکنن یک خورده ساده هم هستند

من هم لرم هم لک .هر دو عالی ان ساده مهمان نواز .جاریم تهرانی دو ماه عید مهمونم بودن خیلی دوسش دارم

توکل کن به ان زنده ای که هرگز نمیمیرد

دوست من لر بود میگفت بابام خیلی تاکید داره که خواستگارام لر باشن زیاد دوست ندارن با قوم های دیگه وصلت کنن 

خیلی هم پسر دوست دارن دوستم میگفت اگه یه خانومی ده بار زایمان کنه دختر باشه انقدر باید زایمان کنه تا پسر بزاد

ولی در کل خیلی مردم خوبی هستن 

من از تنها قومی که میشه گفت تو زندگیم ضربه نخوردم لرا بودن 

عزیزم من خودم لرم مال فارس بزرگ شده شیراز  با لر یاسوج ازدواج کردم زمین تا آسمون فرهنگ هامون فرق داره و نتونستیم همدیگرو هضم کنیم بنظرم بیشتر دقت کن  

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

ببین من خودم لر خرم ابادم تو زندگی ما خوش بودن حرف اولو میزنه مردا یه خورده مامانی هستن ولی نه انقد که ادم اذیت شه کلن جو مرد سالاری دارن ولی در باطن فرمانده خانومان اینم بگم دور و بریای من اکثر اینجورین 

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید