2777
2789

بشدت دوستداشتنی اند 

برای دوستی مثلا ی خانم با ی خانم 

کلی باهاشون خوش میگذره

اما برای ازدواج توصیه نمیکنم هرقومیتی رسوم خاص خودشونو دارند و بنظرم بهتره هرکس با قومیت خودش ازدواج کنه

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با لرا ازدواج کردم اصلان خوب نیستن خودم کردم بستگی ب شخصیت خانوادگیشون داره

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم .     چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاس😎
دعوایی هستن🥶

اگه کسي خیلي بره رو مخ آره ولي منظوره من کلا تاپیکت بود

اینجور تاپیکا آخرش همیشه بزن بزنه😂

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

هر شهری یه مدله.نمیشه کلی گفت.

تازه هر طایقه و بعد هر خانواده ای هم ی مدل😂😂😂والا من حتی درمورد دوخانواده هم نمیتونن کلی نظر بدم چ برسه ب شهر و قومیت 

لرم ولی اصا نمیشه گف کلا لرا اینطورن یا اونطورن

لرا یا خیلی باهات خوبن باهات یا خیلی بد ... حد وسط ندارن خخخخ... خاله زنکن ... مهمان نواز...مرده پرس ...

خاله زنک؟😐

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
 جدی؟  باهم کنار میاین؟ البته تورکا مرداشون یکم متعصب و غیرتی ان

ما جفتمون از بچگی کرج بودیم.هیچ مشکلی نداریم.شوهرم و خانوادش عالین.مام‌خیلی سازگار و خاکییم.البته این نظر شوهرمه.میگه خیلی سازگار و مهربون و غریب نوازید.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
خرم آباد لرستان

فقط بدون تحت هر شرایطی کباب میخورن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲