2789
یکم‌دیدم‌خوشم نیومد .کرگدن باز بهتر بود.کلا سریال خارجی ببین بهتره ایرانی همش اخرش بی معنی‌میشه

کرگدن تازه شروع کردم 

خیلی خوشم اومد 

همگناه و آقازاده هم دارم میبینم

سریال خارجی چون باید دانلود کنم و زیرنویس ش درست کنم و ... دردسر داره 😂

من تنبلم 

با فیلمو سریالهارو میبینم😂

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انشالله  یعنی قراره چه اتفاقی بیفته که چهل قسمته یعنی ده تاش مونده😑

آوا خودکشی میکنه

پیرمرده حرف میزنه

رستا و آرش بهم میرسن

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
بابا خوو تقصیر رستا ام هست با اوا خیلی بد حرف زد بیچاره له کرد 

اون تیکه آره دلشو شکست افتاد رو لج 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
آوا خیلی بدجنس شد یهو ،همه محبت هاش نقشه بود ،سیاوش ب رابی برسه ،آوا ب آرش ،روستا و نکیسا فیلم تموم ...

یه ۱۲ ضلعی غیر منتظم عشقیه به جای مثلث عشقی🙄😐

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
یه ۱۲ ضلعی غیر منتظم عشقیه به جای مثلث عشقی🙄😐

آره 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
کرگدن تازه شروع کردم  خیلی خوشم اومد  همگناه و آقازاده هم دارم میبینم سریال خارجی چون ب ...

فقط هم گناه،کرگدنو ما پارسال اویلشو دیدیم دوست نداشتیم ادامه ندادیم،اقازاده هم بد نیست

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

به نظرم اون سکانس که آرش رفت خونه تمیز کرد و منتظر رستا بود خیلی مسخره بود 

آخه چجوری بعد این همه مدت و اینهمه موضوع ها رستا یهو پاشه بره خونش

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
انشالله  یعنی قراره چه اتفاقی بیفته که چهل قسمته یعنی ده تاش مونده😑

آوا خودکشی میکنه

پدر بزرگه حرف میزنه

رستا و آرش بهم میرسن

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
آوا خودکشی میکنه پیرمرده حرف میزنه رستا و آرش بهم میرسن

ولی پدره آرش گناه داره که پیرمرده بخواد لوش بده 

دلم واسه اتابک میسوزه

خیلی کشش میدن فکر نکنم تا قسمت ۴0هم اتفاق خاصی بیفته میگن قراره فصل های بعدشو هم بسازن

😢😢فصل های بعد