2777
2789
منم باردارم  امروز از صبح حال ندارم سر درد دارم، دمای بدنم ۳۷،۲ البته اینم بگم دیشب موهام یه ک ...

نه نیست آن شاالله 

اون آنقدر بده که قشنگ میفهمی مثل هیچ بیماری که تاحالا گرفتی نیس حتی من آنفولانزا با تب بالا گرفتم پیش این پادشاه بود تازه من کارم به بیمارستان نکشید.... خدا فرج امام زمان رو برسونه 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

الان تو بخش کرونا دیگه تستم نمیگیرن پرستار بیچاره همین که علائمش خوب شد باید بره سرکار چون بخشش کرون ...

نمیدونم والا،تو شهر ما تا منفی نشی نمیریم سرکار ،الان خیلیا گرفتن ،دو روز دیگه باید بیمارستان تعطیل کنن

چرا انقدر بلا نازل میشه چرا خدا کمکمون نمیکنه

وای روم سیاه 

من فقط و فقط خدا کمکم کرد و بس

به هممون کمک کرده تو رو خدا اینجوری نگو

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
کاش ترامپ سکته کنه بمیره یه کم دلار پایین بیاد مردم دارن سختی میکشن 

ترامپ یه آدم نیس یه تفکر و سیاست اون بمیره یکی دیگه جاش میاد

خدا فرج امام زمان رو برسونه که گشایش در کاره همه بشره

منم پرستار بیکارم فعلا ۴۰۳۰ جواب میدم .خدا ذلیلشون کنه خیلی ها رو با پارتی استخدام کردن بعضی وقتا از ...

حالا خدا روشکر کن تو این شرایط نیسی،بخدا کلی لاغر شدم از شدت فشار ،عصبی شدم