2777
2789

ایشالله خوب میشی

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم آن شاالله زودی خوب بشی

منم تو بارداری گرفتم الان خوبم روحیتو از دست نده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

اینکه تا الان نگرفته بودی عجیبه گلم

انشالله زودتر خوب میشی

همه کادر درمان گرفتن دیگه چه میشه کرد اخرشم فحش میخوریم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

انشالله خوب بشی .میگم بچه هام خیلی میگیرن ،؟ من بچمو چندماه بیرون نبردم الان مجبورم بزارمش مهد چون میخوام برم سرکار 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
انشالله خوب بشی .میگم بچه هام خیلی میگیرن ،؟ من بچمو چندماه بیرون نبردم الان مجبورم بزارمش مهد چون م ...

عززیزم دستی دستی بچتو در معرض مرگ قرار میدی دور از جونش

اگه مجبور نیستی نرو سرکار

تا خدا با من است زمانه با من است .
انشالله خوب بشی .میگم بچه هام خیلی میگیرن ،؟ من بچمو چندماه بیرون نبردم الان مجبورم بزارمش مهد چون م ...

وای تروخدااا نذارش... حتی اگه خود بچه هم نگیره میتونه ناقل بشه واسه خودتون. هرچند که بچه ها هم امکانش هست که بگیرن