یه نفر هست که 4 ساله درارتباطیم قبلا خانوادش الکی با این که مشکلی نبود نخاستن و قبول نکردم(دو شهر متفاوتیم)حدود چندین ماه کات شد دوباره حدود 1 سال بعد کات در ارتباطیم الانم از 7 ماه پیش قرار بوده بره با خانوادش باز صحبت کنه ولی خواهرش داره طلاق میگیره درگیره اون هستن.چند بارم بهش گفتم من بلاتکلیفم و قضیمون مشخص کن هی گفته چشم ولی الان 7 ماهه میخاد صحبت کنه و نکرده هر روز دادگاه و اینا دارن ولی من میگم این وسط حداقل ی صحبت کوچولو بکنه تکلیف و مشخص کنه بعد کاراشون بیان خواستگاری ولی همینم هی داره عقب میندازه یدونه پسرم هست و درگیر کارا خانوادش.شغلشم ازاده ولی هنوز خونه و ماشین نداره.موندم چه کنم باهاش؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی که ینفرو بخواد حداقل یه جلسه میاد نکه اینکه حتی با خانوادشم درمیون نذاره
#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه. لطفا کسی رو قضاوت نکنید