2777
2789
عنوان

کمکن کنین

100 بازدید | 16 پست

یه نفر هست که 4 ساله درارتباطیم قبلا خانوادش الکی با این که مشکلی نبود نخاستن و قبول نکردم(دو شهر متفاوتیم)حدود چندین ماه کات شد دوباره حدود 1 سال بعد کات در ارتباطیم الانم از 7 ماه پیش قرار بوده بره با خانوادش باز صحبت کنه ولی خواهرش داره طلاق میگیره درگیره اون هستن.چند بارم بهش گفتم من بلاتکلیفم و قضیمون مشخص کن هی گفته چشم ولی الان 7 ماهه میخاد صحبت کنه و نکرده هر روز دادگاه و اینا دارن ولی من میگم این وسط حداقل ی صحبت کوچولو بکنه تکلیف و مشخص کنه بعد کاراشون بیان خواستگاری ولی همینم هی داره عقب میندازه یدونه پسرم هست و درگیر کارا خانوادش.شغلشم ازاده ولی هنوز خونه و ماشین نداره.موندم چه کنم باهاش؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیاد بهونشه 

کسی که ینفرو بخواد حداقل یه جلسه میاد نکه اینکه حتی با خانوادشم درمیون نذاره

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  

عزیزم تک پسر هست و معلومه که درگیر خانواده ش هم هست امروز سر طلاق خواهرش نمیتونه به قضیه خودتون توجه کنه بعد از ازدواج هم همینطوری خواهد بود.

شاید این پیشامد تلنگری برات هست ببینی کجای زندگیش هستی, به نظرم در ابتدای لیست نباشی.

میخوام مامان بشم   
عزیزم متاسفانه که اینو میگم ولی برو پی زندگیت کسی کسیو بخواد زمین و آسمون ب هم میزنه 

موافقم، این شخص احتمال اینکه بعدها شما شخص چندم زندگیش باشی و اولویتش نباشی زیاده

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
والا گفتم صد بار فقط میگه باشه

ببین من نمیتونم ندیده و نشناخته قضاوت کنم کسی رو 

ولی بنظرم کسی که واقعی بخواد توی این ٧ ماه يك بار درميون میگذاشت، حالا شاید بنده خدا گفته و به نتیجه نرسیده ولی تو بازم بگو