2777
2789

موفق شدی

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفقیتتو تبریک میگم

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
خیلی ضایع س مگه نه؟؟

آرع یکم

خودت ک نوشتی اسمت سکینه نیس ولی اون m و ب خصوص x هارو کجای دلم بزارم😅

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

سکینه خانم چه کرده همه رو دیونه کرده😂

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
از بس هرچی زدیم سایت قبول نکرد شوهرم اینو زد از حرصش از شانس من قبول کرد

آرع اینجوری میشه منم اسممو anika زدم قبول نکرد anisa زدم قبول نکرد آخرش زدم anika آنا ی آنا هم کنارش گزاشتم قبول کرد

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
آرع یکم خودت ک نوشتی اسمت سکینه نیس ولی اون m و ب خصوص x هارو کجای دلم بزارم😅

سلام نی نی سایتی میگم  اینستا تازه نصب کردم میرم توش میگه درحال برگرداندن ب زبان فارسی ولی بعد یه دیق میگه خطارخ داد ادامه با زبان انگلیسی چیکار کنم درس شه اینستا فارسی بیاد؟؟؟؟؟

❤️