2777
2789
عنوان

خيلي دلم شكست

216 بازدید | 21 پست

خدا دقيقا كي قرارت جواب دل شكسته منو بدي كي بايد ببينم اون دازه تاوان دلي كه از من شكسته رو ميده 

رفتم اينستاشو چك كردم خيلي سخته ببيني جاي اسم تو اسم يكي ديگه اس 

خسته شدم خدا خودت مرگمو بدت من كه ٤بار هودكشي كردم نشد خودت مرگمو برسون 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر منم اومد خدا جوابشونو جلو چشمای خودم داد خیلی خوشحال شدممم

چجوري ميشه برام بگي شايد منم اروم شم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
چی شده؟

رفتم پيج كسي كه دوسش داشتم حالم بد شد 

چجوري ميشه برام بگي شايد منم اروم شم 

منو ول کرد رف با یه دحتر دیگه برا اینکه من نمیتونستم باهاش راه بیام تو یه سری مسائل+18 واقعا نمیتونستم

بعد ها فهمید دختره شوهر داشته و فقط تیغش میزده

خدا میدونه چقد خرج دختره کرده بود و چقد عاشقش بود

ازون ب بعد واقعا نابود شد

خیلی خوشحال شدم خدا جوابشو داد

اینارو با اوج ناراحتی خودش برام تعریف میکرد

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
منو ول کرد رف با یه دحتر دیگه برا اینکه من نمیتونستم باهاش راه بیام تو یه سری مسائل+18 واقعا نمیتونس ...

وايي سر من همه بلايي اورد ولي اخر رفت زن گرفت 

منم یه روز باهام اینجوری رفتار شد ولی من فراموش کردم و با غرور تماممم ولش کردم الان ک دارم با عشقم ازدواج میکنم دو ماهه ب پا افتاده ولی من دیگ اونو ادمم حساب تمیکنم و خیلیییییی خوشالم

منم یه روز باهام اینجوری رفتار شد ولی من فراموش کردم و با غرور تماممم ولش کردم الان ک دارم با عشقم ا ...

واقعا بهت التماس ميكنه البته مال من ازدواج كرده بعيد ميدونم برگرده 

واقعا بهت التماس ميكنه البته مال من ازدواج كرده بعيد ميدونم برگرده 

اخه من خیلییییی از سرش زیاد بودم و خررر شده یودم داشتم یه عشق ۵ ساله رو ب خاطرش خراب میکردم ک متوجه شدم خیانت میکنه !منم تا متوجه شدم بهم زدم و برگشتم پیش عشق خودم الان ک دارم باهاش ازدواج میکنم ب پام افتاده ک برگرد ولی من تازه الان دارم میفهمم ک واقعاااا شرایطم چه مالی چه تحصیلی شغلی از اون بهتر بود 

اخه من خیلییییی از سرش زیاد بودم و خررر شده یودم داشتم یه عشق ۵ ساله رو ب خاطرش خراب میکردم ک متوجه ...

دقيقا منم عاشق يه ادمي شدم كه همه جوره ازش سرتر بودم هم وضع ماليم ازش خيلي بهت ر بود دقيقا بهم خيانت كرد درحالي كه من همه جوره باهاش بودم  و بعدم با همون ازدواج كرد 

دقيقا منم عاشق يه ادمي شدم كه همه جوره ازش سرتر بودم هم وضع ماليم ازش خيلي بهت ر بود دقيقا بهم خيانت ...

عزیزم شما الان متوجه نمیشی هرچی من بگم ولی وقتی یکی خیلی بهتر میاد خواستگاری اون وقت میفهمی ک داشتی خودتو ب دست خودت بدبخت میکردی! اون یه بیکار علاف یود هییییچی نداش خرجشو باباش میداد !الان کسی ک دارم باهاش ازدواج میکنم دبیر زبانه کلییی خوشگل تر و با کلاس تراز اونه!خدارو همش شکر میکنم ک عقلم سر جاش اومد!

عزیزم شما الان متوجه نمیشی هرچی من بگم ولی وقتی یکی خیلی بهتر میاد خواستگاری اون وقت میفهمی ک داشتی ...

چه جالب منم از يه دبير زبان خوشم تو مني يا كن تو